HABERLER

13.06.2014

GÜNCEL HABERLER

Beşiktaş'ın Şeref'i, Şeref Bey'i Andık

Başkanımız Fikret Orman'ın da katıldığı törenle vefatının 81. yılında Şeref Bey'i andık.

Yaşamını Beşiktaşımız için feda eden futbol şubesi kurucumuz Şeref Bey'i anma töreni Yahya Efendi Dergahı'ndaki kabri başında yapıldı.

Anma töreninde Başkanımız Fikret Orman'ın yanı sıra; As Başkanımız Deniz Atalay, Beşiktaş Şirketler Grubu Genel Koordinatörümüz Gökhan Sarı, Kulüp Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, BJK Başkan ve Yönetim Kurulu Danışmanı Tuğrul Yenidoğan, Kurullarımızın üyeleri, kulüp personelimiz ve bir grup taraftarımız yer aldı.

Başkanımız Fikret Orman, "Şeref Bey 43 yaşında vefat etti, çok gençti. Beşiktaş gibi bir ailenin büyümesinde çok büyük katkıda bulunmuştur. Beşiktaş’ın kurucu başkanıydı. Görenlerde bilirler tam bir İstanbul beyefendisiydi. Böyle bir ceddimiz olduğu için Beşiktaşlılar olarak gurur duyuyoruz. Onu yad etmek, dua etmek Beşiktaşlılar açısından önemli bir şey. 

Ben her Cuma namazını burada kılarım. Her Cuma da Şeref Bey’in mezarına gelirim. Allah rahmet eylesin. Beşiktaş’ın büyük bir kulüp olmasında bu insanların çok emekleri var. Tüm Beşiktaşlılar'ın bunları bilmesi lazım. Tarih sayfalarına baktığımız zaman pırıl pırıl insanlar. Ahmet Şerafettin Bey, çok önemli işler yaptı. Allah nasip ederse Şeref Bey adına, onun adını yaşatacak bir şeyler yapmak istiyoruz. Onların yaptıklarının yüzde 10'unu yapmayı Allah’ta bize nasip eder inşallah" diye konuştu.

Törende Başkanımız Fikret Orman'ın yanı sıra Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz'in de çelengi yer aldı.