HABERLER

28.05.2014

GÜNCEL HABERLER

İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi Öğrencilerin Sorularını Yanıtladı

İkinci Başkan ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Nur Çebi, İstanbul Aydın Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya geldi.

İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Kampüsü’nde düzenlenen panele İkinci Başkan ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Hentbol Takımımı Kaptanımız İbrahim Demir, Hentbol Takımı Genel Menajerimiz Berk Karahan, Beşiktaş RMK Marine Takımı Genel Menajerimiz Erdem Göksel ve Beşiktaş RMK Marine Takım Kaptanımız Kaan Dalay katıldı.
 
“ÜNIBJK Sezon Değerlendirmesi” isimli panelde öğrencilerin sorularını yanıtlayan İkinci Başkan ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Nur Çebi, şöyle konuştu;
 
“Öncelikle siz Beşiktaşlı öğrencilerle birlikte olduğum için çok mutluyum. Sportif anlamda başarılı olduğumuz branşlar var. Arkadaşlarımız şu anda yanımızda. Ama futbol anlamında büyük bir başarımız yok. Şu an stadımız yok ama elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.”
 
“Beşiktaşlı olarak bu koltukta oturmaktan gurur duyuyorum. Başkanlık her Beşiktaşlının arzu ettiği bir şeydir. Başkanımızla uyum içinde çalışıyoruz. Bir gün Başkanımız Fikret Orman görevi bırakmayı düşündüğünde bende başkan olmayı düşünebilirim. Futbolda yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Bu yapılanmamız sonucunda önümüzdeki iki yıl içinde şampiyonluk kazanacağımızı umuyorum. Yönetim olarak şampiyonlukların ve başarıların sürekli olmasını arzuluyoruz.”
 
“Ronaldinho konusu benim çok yıprandığım bir konu. Benim futbolla ilişkim yok. Ben, görev adamıyım. Ben Tolga’yı isteyen biri değilim. Teknik ekibimiz Tolga’yı istemiştir onun için görev aldım. Ronaldinho transferinde süreci takip ettim. Çok da başarılı takip ettim. İnsanlarla görüşmemden de bir şeyleri sonuca bağlayamayız. Ancak basından bazı arkadaşlarımız, bu görevimi haber yaptılar. Tabii ki onların görevi de bu haberi yapmaktı. İnşallah sizlerde onlar gibi görevlerinizi başarılı bir şekilde yerine getirirsiniz.”
 
“Adı üstünde yıldız futbolcu bunlar. Sezon başında iyi futbol oynamıyorlar ama giderayak iyi futbol oynuyorlar. Fernandes, futbolcu olarak yetenekli bir insan. Oynayan adam birden bire durmaya oynamamaya başladı. Şahsi fikrim bu futbolcuları pohpohlamak zorundasınız. Ama hiç bir futbolcu Beşiktaş’tan büyük değildir. Herkes haddini bilecek. Quaresma konusuna gelince, Katar’a gitti orada da oynayamadı. Evi var, arabası var, şoförü var her şeyi önünde ama neden oynamadığını bende bilmiyorum.”  
 
“İbrahim Altınsay, geldiğimizde futbol şubesinde görev yaptı. Kendisi ile çok fazla sohbetim olmadı. İbrahim Altınsay, Beşiktaş’tan gönderilmedi, kendisi gitti. Yönetime geldiğimiz ilk zamanlar, çok fazla sorun vardı, bunlarla uğraştık ve bırakıp gitmedik. Keşke İbrahim Bey de bekleseydi ve bizim gibi o da mücadele etseydi.”  
 
“Arkadaşlarımın internet sitelerine röportaj verdiğini düşünmüyorum. Bu internet siteleri arkadaşlarımız söylüyormuş gibi röportaj yayınlayarak ayakta kalıyorlar. Bu haberleri yalanlamamız gerektiğinde bu sitelerin daha fazla reklamını yapmış oluyoruz. O yüzden her haberi yalanlamamız, o internet sitelerini ayakta tutar.”
 
“Stadın Ağustos ayında bitmeyeceğini söyleyebilirim. Çatı, çok kaliteli bir çatı olacak. Çatı yüzünden projemiz 6-7 ay uzayabilir. Ama Başkanımız, Ağustos ayında biteceğini söylüyorsa elimizden geleni yaparız.”
 
“Her futbol takımı ara dönemde futbolcu kiralamak ya da satın almak zorunda kalabilir. Ama bu Dany olmamalıydı. Para ile ilgili kısma gelince, bizim futbol takımımız ödemeler konusunda diğer iki futbol takımında daha önde gidiyor. Parayı almadığından dolayı böyle şeyler olduğu zaman hangi takım olursa olsun aynı davranışta bulunurdu. Dany, haddini aşmıştır ve gereği de yapılmıştır.”
 
“Tuğrul Yenidoğan’ın 13 bin TL’si ile uğraşılacağına neden Yıldırım Demirören’in Futbol A.Ş. dosyasıyla uğraşılmadığını sormak isterim. Sürekli 13 bin TL’nin konusu açıldığından, Fikret Orman’ın verdiği cevabın tamamen arkasındayım.” 
 
“Hesap sorma konusunda Başkanımız Fikret Orman’ın Eski Başkan Yıldırım Demirören ile görüşmeleri olduğunu biliyorum. Sürecin uzadığının bende farkındayım ama Başkanımız Fikret Orman’ın Beşiktaş’ın yapısına göre hareket ettiğini düşünüyorum. Bu konuda Başkanımıza saygı duyuyorum ve anlayış gösteriyorum.”
 
“Tüm arkadaşlara, Beşiktaş’la ilgili bütün konulara vakıf olmalarından ötürü çok teşekkür ediyorum.”
 
Panel sonunda İstanbul Aydın Üniversitesi Rektör Yardımcısı İbrahim Aydın tarafından İkinci Başkan ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye günün anısına üniversite öğrencilerinin yapmış olduğu plaket takdim edildi.