HABERLER

27.05.2014

HENTBOL

Şampiyon Hentbol Takımımız Kutlama Yemeğinde Buluştu

6 sezon üst üste şampiyon olarak kırılması zor bir rekora imza atan Hentbol Takımımız, kutlama yemeğinde bir araya geldi.

Beşiktaş’taki Hanedan Restora’nda düzenlenen şampiyonluk yemeğine; Voleybol, Hentbol, Bedensel Engelliler, Jimnastik, Atletizm, Satranç, Briç Şubeleri ile BJK Eğitim Kurumlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, Aygaz Pazarlama Direktörü Ercüment Polat, Aygaz Kurumsal İletişim Sorumlusu Fulya Kanbek ile teknik heyetimiz ve hentbolcularımız katıldı.
 
Yemekte bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, Beşiktaşımız’ın hentboldaki başarılarının devam edeceğini belirterek, “Sezon bitti ama şimdiden gelecek sezon daha başarılı olmanın planlarını yapıyoruz. Avrupa’da daha iyi yerlere gelmenin hayallerini kuruyoruz. Hentbolda başarı devam edecek. Gelecekte güzel günler bizi beklemektedir” diye konuştu.
 
Etkinliğin sonunda Voleybol, Hentbol, Bedensel Engelliler, Jimnastik, Atletizm, Satranç, Briç Şubeleri ile BJK Eğitim Kurumlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, Aygaz Pazarlama Direktörü Ercüment Polat ve Aygaz Kurumsal İletişim Sorumlusu Fulya Kanbek’e oyuncularımızın imzaladığı Beşiktaş forması ve ‘Salonda Ekol Beşiktaş Hentbol’ tişörtü hediye etti.