HABERLER

23.05.2014

HENTBOL

HENTBOLDA ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ

Hentbol Takımımız, Ankara İl Özel İdare’yi 26-25 yenerek 2013-2014 sezonunu şampiyon tamamladı.

Karşılaşmayı Başkanımız Fikret Orman, İkinci Başkan ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Kavalcı, Taraftarlar, Dernekler ile Basketbol ve Kürek Şubelerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Berkan Gocay tribünden takip etti.
 
Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye siyah-beyazlılarımız; İbrahim Demir, Ercan Aşıkoğlu, Oğuzhan Büyük, Josip Buljubasic,  David Rasic, Ramazan Döne ve Tolga Özbahar yedisiyle başladı.
 
Takımımız maçta ilk golünü Ramazan ile buldu. Rakibinin sayılarına karşı koymakta zorlanan ekibimiz geriye düştü(1-3). İlerleyen bölümde gerçekleştirdiği ataklardan gol çıkarmakta zorlanan siyah-beyazlılarımız, ilk yarıyı 14-12 geride tamamladı.
 
Ekibimiz, ikinci yarıya Altuğ Taşdemir, Ercan Aşıkoğlu, Oğuzhan Büyük, Josip Buljubasic,  Vladimir Zelic, David Rasic ve Ozan Arifoğlu yedisiyle başladı.
 
İkinci yarının başında kazandığı 7 metre atışlarında başarı sağlayamayan takımımız 4 farklı geriye düştü. Büyük bölümünü geride götürdüğü devrenin son anlarında rakibi baskı altına alan ve üst üste sayılar bulan Hentbol Takımımız, normal sürenin 22-22 eşitlikle bitmesini sağladı.
 
Uzatma bölümünün ilk devresini 25-24 geride geçen siyah-beyazlılarımız, ikinci devrede oyuna ağırlğını koydu ve maçı 26-25 kazandı.
 
Hentbol Takımımız bu sonuçla 2013-2014 sezonunu şampiyon olarak tamamladı.
 
Üst üste 6. kez şampiyon olan Hentbol Takımımız, bu alanda rekoru ASKİ'nin elinden alırken, toplamda da 10 şampiyonlukla ligin en çok şampiyon olan takımı unvanını sürdürmektedir.