HABERLER

21.05.2014

HENTBOL

Beşiktaş:24 Ankara İl Özel İdare:22

Hentbol Takımımız, Ankara İl Özel İdare'yi 24-22 yenerek final serisinde durumu 2-0'a getirdi.

Voleybol, Hentbol, Bedensel Engelliler, Jimnastik, Atletizm, Satranç Briç Şubeleri ile BJK Eğitim Kurumlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Berkan Gocay karşılaşmayı tribünden takip etti. 
 
Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye takımımız; İbrahim Demir, Uğur Çoban, Ercan Aşıkoğlu, Josip Buljubasic, Vladimir Zelic, Ozan Arifoğlu ve Tolga Özbahar yedisiyle başladı.
 
Mücadelede ilk golünü Ozan ile kaydeden siyah-beyazlılarımız, oyunun ilk dakikalarında hücumda istediği ritmi bulamadı. İlerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koyan siyah-beyazlılarımız, bulduğu gollerle skor üstünlüğünü eline geçirdi ve soyunma odasına 12-10 önde gitti.
 
Ekibimiz, ikinci yarıya İbrahim Demir, Uğur Çoban, Ercan Aşıkoğlu, Josip Buljubasic, David Rasic, Ramazan Döne ve Tolga Özbahar yedisiyle başladı.
 
Karşılaşmanın ikinci yarısına iki ekip de tempolu başladı. Çekişmeli devam eden maçta son 7 dakikaya 19-19 eşitlikle girildi. Son bölümde Ramazan ile skora giden takımımız, oyunun kontrolünü eline geçirdi ve salondan 24-22 galip ayrıldı.
 
Süper Lig play-off final serisinde durumu 2-0’a getiren Hentbol Takımımız, serinin üçüncü maçında Ankara İl Özel İdare ile 23 Mayıs Cuma günü saat 19:00’da Süleyman Seba Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Takımımız maçtan galip ayrılırsa 2013-2014 Hentbol Süper Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayacak.