HABERLER

03.05.2014

HENTBOL

Beşiktaş:35 Bursa Nilüfer Bld.:27

Hentbol Takımımız, Süper Lig play-off yarı final ikinci mücadelesinde Bursa Nilüfer Belediye’yi 35-27 mağlup etti.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan mücadeye siyah-beyazlılarımız; Mesut Çebi, Uğur Çoban,  Bülent Erkol, Şenol Boyar, Ozan Arifoğlu, David Rasic ve Tolga Özbahar yedisiyle başladı.
 
Takımımız maça hızlı başladı ve kısa sürede oyunun kontrolünü eline geçirdi. Organize ataklarla skor üreten ekibimiz, savunmada dirençli oynayarak rakibini oyuna ortak etmedi ve ilk yarıyı 17-11 önde tamamladı.
 
Ekibimiz ikinci yarıya; Mesut Çebi, Uğur Çoban, Bülent Erkol, Josip Buljubasic, Ozan Arifoğlu, Vladimir Zelic ve Tolga Özbahar yedisiyle başladı.
 
6 farklı üstünlüğünü ikinci yarının ilk beş dakikasında koruyan takımımız, daha sonra farkı 9 sayıya kadar çıkardı. Son bölümde rahat bir oyun ortaya koyan Hentbol Takımımız, mücadeleden 35-27 galip ayrılarak seride durumu 2-0 yaptı.
 
Hentbol Takımımız, Süper Lig play-off yarı final üçüncü maçında Bursa Nilüfer Belediye ile 5 Mayıs Pazartesi günü saat 19:00’da Süleyman Seba Spor Salonu’nda karşılaşacak. Takımımız rakibini yenmesi halinde Süper Lig play-off finaline yükselecek.