HABERLER

İsmail Köybaşı Yavru Kartal Dergisi’ne Konuştu

Yavru kartallarımız Batuhan Yılmaz ve Efe Uygun, futbolcumuz İsmail Köybaşı ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdi.

Futbol takımımızın başarılı oyuncusu İsmail Köybaşı, yavru kartallar Batuhan Yılmaz ve Efe Uygun’un sorularını yanıtladı. BJK Nevzat  Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen röportajın ayrıntıları Beşiktaş Dergisi Mayıs sayısının Yavru Kartal bölümünde:
“Futbolcu olmasaydım, çocuklara futbol eğitimi vermek yani antrenör olmak isterdim. Mesela Jose Morinho güzel bir örnek... Onun gibi bir kariyer yaşamak isterdim.”
“Hepimiz insanız ve ben de sahaya çıktığım zaman elimden gelen en iyi oyunu ortaya koymaya çalışıyorum. Önemli olan birbirine saygı duymak. Ben her takım arkadaşıma ve rakibime saygı duyarım.”
“Mabedimizden yeterince uzak kaldık. Hem biz hem taraftarımız sabırsızlıkla stadımıza dönmeyi bekliyoruz. Orada güzel başarılar yakalamak istiyoruz.”
“Genelde sporla ilgili hobilerim var. Basketbol, voleybol ve tenis oynamak gibi... Müzikle biraz ilgilenmeye ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Sinemaya giderim. Sanatsal yönlerimi geliştirmek istiyorum.”
“Taraftarlarımızı çok seviyoruz. Bundan önce ve şu anda içinde bulunduğumuz zor dönemde bize hep destek oldular. İçeride olsun, dışarıda olsun desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. Skor ne olursa olsun bizi desteklemeye devam etmelerini bekliyorum.”
Beşiktaş Dergisi’ne abone olmak için arayınız; 444 5 903