HABERLER

24.04.2014

DERNEKLER

Derneklerimizden 23 Nisan Etkinlikleri

Beşiktaş JK Dernekleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çeşitli etkinlikler düzenledi.

Anadolu Beşiktaşlılar Derneği başkan ve üyeleri, çocuklarla birlikte Anıtkabir'i ziyaret ederek Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktı.

Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği, Avcılar ilçesinde bulunan Özel Eğitim Uygulama Merkezindeki otizimli çocukları ziyaret ederek, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği, '1903 Çocuğa 1903 Kitap 1903 Güler yüz' isimli etkinlik düzenleyerek, 1903 çocuğa çeşitli kitaplar hediye etti.

Gönen Beşiktaşlılar Derneği üyeleri ise, Gönen Özel Eğitim Uygulama merkezindeki zihinsel ve bedensel engelli çocuklarla bir araya gelerek, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Hatay Beşiktaşlılar Derneği, düzenlediği futbol turnuvasında futbol okulumuzda eğitim gören minikleri ve ailelerini buluşturdu. Birincilere kupa ve madalyaları takdim edildi.

İzmir Beşiktaşlılar Derneği, İzmir Kitap Fuarı'nda Onursal Başkanımız Süleyman Seba’nın hayatının kaleme alındığı “SÜLEYMAN SEBA, BEŞİKTAŞ’IN DERVİŞİ” isimli kitabının yazarı Rıdvan Akar’ın katıldığı imza töreni düzenledi. Organizasyona çok sayıda Beşiktaşlı çocuk da katıldı.

Silivri Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği üyeleri, çocuklar ile birlikte Silivri Tekvando Kulübü'nü ziyaret ederek hep birlikte 23 Nisan'ı kutladı.

Aksaray Beşiktaşlılar Derneğimiz, 23 Nisan'da kimsesiz çocukları sinemaya ve çocuk parkına götürerek, onlara keyifli bir gün yaşattı.