HABERLER

12.04.2014

HENTBOL

Gençlerbirliği:23 Beşiktaş:30

Hentbol Takımımız, Süper Lig Play-Off 1. Tur ilk maçında Gençlerbirliği’ni 30-23 yendi.

Ankara THF Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye takımımız; İbrahim Demir, Oğuzhan Büyük, Ercan Aşıkoğlu, Josip Buljubasic, Vladimir Zelic, Ramazan Döne ve Tolga Özbahar yedisiyle başladı.
 
Oyuna savunmada başlayan ekibimizin ilk golünü Viktor Ladyko ile buldu. Skor üstünlüğünü eline alan siyah-beyazlılarımız, rakibine farkı eritme izni vermedi ve ilk 15 dakikayı 7-4 önde geçti. Ramazan Döne ve Tolga Özbahar ilee hücumda etkinliğini sürdüren takımımız, İbrahim Demir’in başarılı kurtarışlarıyla üstünlüğünü korudu ve soyunma odasına 13-11 galip gitti.
 
Hentbol Takımımı kinci yarıya; İbrahim Demir, Uğur Çoban, Ercan Aşıkoğlu, Şenol Boyar, Ramazan Döne, David Rasic ve Tolga Özbahar yedisiyle başladı.
 
Devrenin ilk dakikalarında savunmada sıkıntı yaşayan eekibimiz rakibin skora denge getirmesine engel olamadı(15-15). İlerleyen bölümde Uğur Çoban’ın başarılı performansıyla üst üste sayılar üreten takımımız farkı tekrar açmasını bildi(19-24). İlerleyen bölümde oyununu rakibine kabul ettiren siyah-beyazlılarımız, salondan 30-23 galip ayrıldı.
 
Karşılaşmada en skorer oyuncularımız 5’er golle Ramazan Döne, Tolga Özbahar ve Ercan Aşıkoğlu olurken onları 4’er golle David Rasic ve Uğur Çoban takip etti. 
 
Hentbol Takımımız, turun rövanş maçında Gençlerbirliği ile 15 Nisan Salı günü saat 19:00’da Süleyman Seba Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek.