HABERLER

06.04.2014

FUTBOL

Torku Konyaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Beşiktaşımız, Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı idmanla başladı.

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.
 
Dinlenme, kondisyon ve taktik çalışması yapan ekibimiz, idmana ısınma koşularıyla başladı. Koşu sonrası dünkü maçta forma giyen oyuncularımız çalışmayı tamamladı. Diğer futbolcularımız streching hareketleri sonrası yarım sahada şut çalışmasıyla antrenmana devam etti. Yarım sahada 2’ye 2 mücadele sonrası yarım sahada çift kale maç oynayan ekibimiz günü tamamladı.
 
Antrenmana tedavi sonrası bireysel çalışan Filip Holosko, Tomas Sivok, Ersan Gülüm, Gökhan Töre ile tedavi olan Mustafa Pektemek ve Manuel Fernandes, sağ dizinde darbeye bağlı ezilme, ödem ve kanama olan Necip Uysal katılmadı.
 
Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde MR’ı çekilen Veli Kavlak’ın sağ diz iç yan bağlarında zorlama olduğu tespit edildi. Ömer Şişmanoğlu da MR’ı çekileceği için çalışmada yer almadı.
 
A2 Takımımız’ın oyuncularından; Murat Yazıcı ve Fevzi Can Bozkuş, siyah-beyazlılarımızın bugünkü antrenmanında yer aldılar.
 
Futbol Takımımız, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına yarın(7 Nisan) saat 11:00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.