HABERLER

25.03.2014

HENTBOL

Hentbol Takımımızın Başarısı Kutlandı

Başkanımız Fikret Orman, Süper Lig’de normal sezonu lider tamamlayan Hentbol Takımımız ile kutlama yemeğinde bir araya geldi.

Levent Kliza Restoran’da düzenlenen kutlama yemeğine; Başkanımız Fikret Orman, 2. Başkan ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Sayman Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Ürkmezgil, Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Kavalcı, Yeni Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Güner, Yatırımlar Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Yalçın Kaya Yılmaz, Futbol Dış Transfer, Dış İlişkiler ve Boks Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Torunoğulları,Basketbol Şubemizden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, Voleybol, Hentbol, Bedensel Engelliler, Jimnastik, Atletizm, Satranç, Briç Şubeleri ile BJK Eğitim Kurumlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, Hentbol Takımımız’ın antrenörü Müfit Arın, teknik heyetimiz, hentbolcularımız, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu, Aygaz Pazarlama Direktörü Ercüment Polat, Aygaz Kurumsal İletişim Sorumlusu Fulya Kanbek ve Aygaz Pazarlama Sorumlusu Aycan Gündüz katıldı.
 
Yemekte bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:
 
“Bugün burada Beşiktaş'ın en başarılı takımı olan hentbol takımımızın başarısını kutluyoruz. Ligi 10 puan farkla kapatan lider takımımızın başarısı için buradayız. En başarılı branşımız hentbol. İnşallah play-offlardan sonra 6. şampiyonluğumuzu yaşamak istiyoruz.  Ben ilk kurulduğu zamanları hatırlıyorum. İlk şampiyon olduğu sezonda da rahmetli babam yönetim kurulu üyesiydi. Başkan Rıza ağabeydi. Şampiyonluk kupası ile odamda çektirdiğim fotoğraf halen durur. O zamanlarda futbol takımımız uzun seneler şampiyon olamamıştı. Hentbol takımı bize şampiyonluğu yaşatmıştı. Kulüp olarak zor günlerden geldik. Halen bu durumu yaşıyoruz fakat artık tünelin sonundaki ışık herkes tarafından görülmektedir Benden önceki dönemlerde oyuncularımızın yaptıkları fedakarlıklar takdire şayandır. Başarılarınızın devamını diliyorum. İnşallah Beşiktaş, hentbolcularımızla birlikte şanlı bir şekilde uçacaktır. Hentbolun benim gönlümde ayrı bir yeri vardır.”
 
Süper Lig’de normal sezonu lider tamamlayan Hentbol Takımımız’ın başarısının kutlandığı etkinlik çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla sona erdi.