HABERLER

25.03.2014

DERNEKLER

Derneklerimizden 111. Yıl Kutlama Organizasyonları

Beşiktaş JK Dernekleri, 111. kuruluş yıldönümümüz nedeniyle çeitli kutlama organizasyonları gerçekleştirdi.

Yurt içinde ve yurt dışındaki derneklerimiz çeşitli organizasyonlarla kulübümüzün kuruluşunun 111. yıldönümünü kutladı.
Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği'nin düzenlediği etkinlik, çok sayıda Beşiktaşlı'nın katılımıyla gerçekleştirildi. Özel hazırlanan siyah-beyaz renklerdeki yaş pasta kesilirken, konuklar da marşlar söyleyerek eğlenceli bir gece geçirdi.

Hatay Beşiktaşlılar Derneği, 2000 kişinin buluştuğu yemekli organizasyonda kuruluş yıldönümümüzü coşkuyla kutladı.

1903 Marmaris Beşiktaşlılar Derneği, taraftarlarımızın katılımıyla barbekü düzenledi. Organizasyonda marşlar eşliğinde görsel şovlar sunuldu.

İzmir Beşiktaşlılar Derneği ise 111. kuruluş yıldönümümüzü Özel Gereksinimli Çocuklar ile birlikte gerçekleştirilen etkinlikle kutladı.

Prizren Beşiktaşlılar Derneği ise hem 111. kuruluş yılımızı hem de derneğin 1. kuruluş yıldönümünü düzenlenen görkemli geceyle kutladı.
 
Anadolu Beşiktaşlılar Derneği de 111. kuruluş yıldönümü için bir araya gelerek pasta kesti ve marşlarla bu anlamlı günü kutladı.
 
Bolu Beşiktaşlılar Derneği ve Bolu Kartalları Taraftar Grubu organizasyonu ile Bab-ı Alem Kafe’de 111.yıl gecesi gerçekleştirildi.
 
İzmir Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği ise düzenlenen geceyle 111. yıldönümümüzü kutladı.
 
Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği, halk ile birlikte kutlama organizasyonu düzenledi. Etkinlikte 1914 doğumlu Beşiktaşlı Perihan Metin'in de 100. yaşgünü kutlandı.