HABERLER

20.03.2014

GÜNCEL HABERLER

‘Bütün Emeklerimiz Beşiktaşlılara Feda Olsun’

Başkanımız Fikret Orman, Avcılar Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği 111. kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı.

Kulübümüzün 111. kuruluş yıldönümü kapsamında Avcılar Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği organizasyona Başkanımız Fikret Orman, Taraftarlar, Dernekler ile Basketbol ve Kürek Şubelerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, Taraftarlar ve Dernekler Sorumlumuz Selçuk Kaynarkan ile Avcılar Beşiktaşlılar Derneği başkanı Selçuk Aydoğan, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Gecede bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:
 
“Hep birlikte coşkuyla 111. Yılımızı kutluyoruz. Bugün Beşiktaşımızın doğum günüdür, hepimize hayırlı uğurlu olsun. Avcılar Beşiktaşlılar Derneği başkanı Selçuk Aydoğan çok başarılı işler yapıyor, tebrik ediyorum kendisini. Bu derneğimizin çalışmaları diğer derneklerimize örnek olmalıdır. 111. Yılımızda yapacak çok işimiz var. İnşallah stadımızı bitirip yeni sezona yuvamızda gireceğiz. Dernek üyelerimize lokal sözü vermiştim. Avrupa yakasındaki lokalimizi kısa süre içinde açacağız. Zor günlerden geldik. Kötü günleri birlikte aşıyoruz. Bütün emeklerimiz Beşiktaşlılara feda olsun.”
 
Etkinliğin sonunda Avcılar Beşiktaşlılar Derneği başkanı Selçuk Aydoğan, Başkanımız Fikret Orman’a plaket ve çiçek takdim etti.