HABERLER

19.03.2014

GÜNCEL HABERLER

Kulübümüzün 111. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

Kulübümüzün 111. Kuruluş Yıldönümü, Vodafone Arena’da düzenlenen törenle kutlandı.

Yenileme çalışmaları süren mabedimiz Vodafone Arena’da düzenlenen törene; Başkanımız Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, tüm kurullarımızın başkan ve üyeleri ile tüm branşlarımızdan sporcularımız ve teknik kadrolarımız katıldı.
 
Törenin açılış konuşmasını yapan Başkanımız Fikret Orman, ‘Beşiktaşımızın 111. yılı kutlu olsun’ dedi ve şunları söyledi:
 
“111. yılımız kutlu olsun. 111 yıldır ezeli rekabet ebedi dostluk çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz sportif yarışta büyük bir tarih yazdık. Kulübümüzün bu denli büyüyüp Türkiye’nin en büyük camiası olmasında emekleri olan değerli büyüklerimizi sevgi ve saygıyla anıyoruz. Allah aramızdan ayrılanlara rahmet eylesin, hayatta olanlara da uzun ömürler versin. Yeni stadımızda büyük başarılar kazanacağımıza inanıyorum. Yeni stadımız için büyük bir heyecan duyuyoruz. Bu heyecanı paylaşmak için kuruluş yıldönümü kutlamamızı Vodafone Arena’da yapalım istedik.”
 
“Her gün stadımız konuşuluyor. Türkiye’de 25 stat yapılıyor ama sadece bizim stadımız devlet katkısı olmadan yapılıyor. Bu stat Beşiktaşlıların alın terleriyle yapılıyor. Türkiye’nin ilk akıllı stadını inşa ediyoruz. 30 Ağustos’a stadımızı yetiştirmeye çalışıyoruz. Planladığımız gibi çalışmalar sürüyor. Kapalı tribün kaba inşaatı nisan ayı sonunda bitecek. Eski açık tarafı mayıs sonunda, yeni açık haziran sonunda, temmuzun ilk haftasında da numaralı tribünü tamamlamak istiyoruz. Çok amaçlı bir kompleks inşa ediyoruz. Benimle birlikte çalışan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ve stadın yapımında emeği geçen profesyonellere teşekkür ediyorum.”
 
Başkanımızın konuşmasının ardından 111. kuruluş yıldönümü pastası kesildi. Kulübümüzün armasının yer aldığı pastayı Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, kurullarımızın başkan ve üyeleri, sprocularımız ve teknik kadrolarımız birlikte kesti.
 
111. kuruluş yıldönümü kutlamasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen, ‘Stadın bu halini görmek takımımız için bir motivasyon kaynağı. Büyük bir heyecanla bekliyoruz. Sadece Beşiktaş için değil Türk futbolu için hayırlı olmasını diliyorum. Stadın yapımında yer alan emekçi kardeşlerimize kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.
 
Vodafone Arena’nın tamamlanmasını sabırsızlıkla beklediğini belirten Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, “Gerçekten harika görünüyor. Çok heyecanlandım. En kısa zamanda biteceğini düşünüyorum. Çalışmalar hızla ilerliyor” dedi.
 
Vodafone Arena’da düzenlenen Kulübümüzün 111. Kuruluş yıldönümü kutlaması çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.