HABERLER

18.03.2014

GÜNCEL HABERLER

Tolga Zengin Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Futbolcumuz Tolga Zengin, Bahçeşehir Okyanus Koleji’nde düzenlenen panele katıldı.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan başarılı file bekçimiz Tolga Zengin, şunları söyledi:
 
“Türk halkının temellerinin atıldığı böylesine özel bir günde Türkiye'nin geleceği çocuklarla birlikte olmak çok büyük mutluluk verici. Seyit Onbaşı'nın önünde bu röportajı yapmak daha da güzel. Bu ülkenin nasıl ve ne zorluklarla kurulduğunu unutmamak lazım. Allah bütün şehitlerimize rahmet etsin. Geçmişimizi unutmayalım”
 
‘İnşallah Şampiyon Oluruz’


“İnşallah biz şampiyon oluruz. O yolda ilerliyoruz, elimizden geleni yapıyoruz. Ben de Türkiye'yi Avrupa'da temsil etmek isterim. Ama Beşiktaş'la Avrupa'da başarı yakalamayı daha çok isterim. İngiltere'yi tercih ederdim..En unutamadığım maç; İnter-Trabzon ve Beşiktaş'ta oynadığım ilk maç. Çalıştığım en iyi teknik direktörler; Şenol Güneş, Slaven Bilic ve Halilodzic.”

‘Hakem Hataları Canımızı Yakıyor’

“Hakem hatalarından canımız yanıyor. Bir yarış içindesin. Temsil ettiğiniz bir camia var ama biraz daha dikkatli olmamız lazım. Geri kalanını yöneticilerimiz, Önder hoca ve hocamız söylüyorlar zaten.”

“Üç puanlık sistemde hiç bir şey bitmiş değil. Biz yine çıkıp maçlarımızı kazanmak için oynayacağız. Ondan sonrasını bekleyip göreceğiz.”
 
Panelin ardından futbolcumuz Tolga Zengin’e kara kalem ile yapılmış portresi öğrenciler tarafından takdim edildi.