HABERLER

11.03.2014

HENTBOL

Beşiktaş:23 Bş.Bld.Ankaraspor:22

Hentbol Takımımız, Süper Lig’in 24. haftasında Bş.Bld.Ankaraspor’u 23-22 mağlup etti.

Takımımız, Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye İbrahim Demir, Uğur Çoban, Ercan Aşıkoğlu, Josip Buljubasic, Vladimir Zelic, Ozan Arifoğlu ve Tolga Özbahar yedisiyle başladı.
 
Ekibimiz, mücadeleye savunmada başladı. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelede ilk golümüzü 7 metre atışında Uğur kaydetti. Şenol ile oyun kuran ekibimiz, sol kanattan Uğur’un etkili oyunuyla skor üretmeye devam etti. Hücumda bulduğu atakları değerlendiremeyen ekibimiz, rakibin öne geçmesine engel olamadı. Toparlanan ve savunmada Josip ve Zelic ile disiplinli oynayan ekibimiz, rakip ataklara engel oldu. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelede siyah-beyazlılarımız, Ozan’ın golüyle skora ortak oldu (5-5). Siyah-beyazlılarımız, ilk yarının son 5 dakikasına 8-7’lik üstünlükle girdi. Viktor ile oyun kuran takımımız, Josip ile bulduğu golle skoru 9-8’e getirdi. Son 2 dakika hücumda Ozan ve Josip ile etkili bir oyun sergileyen siyah-beyazlılarımız, ilk yarıyı 11-9 önde tamamladı.
 
Ekibimiz, ikinci yarıya etkili başladı. Kalemizde etkili bir oyun sergileyen İbrahim, başarılı kurtarışlarla rakibin sayı üretmesine engel oldu. Hücumda başarılı bir oyun sergileyen siyah-beyazlılarımız, Ozan’ın arka arkaya bulduğu gollerle skoru 13-10’a getirdi. Savunmada Zelic ve Uğur ile disiplinli bir savunma sergileyen ekibimiz, farkın kapanmasına engel oldu. Ozan ile oyun kuran takımımız, Viktor’un attığı golle skoru 20-16’ya getirdi. Ekibimiz, son 5 dakikaya 20-17 önde girdi. Viktor ile oyun kuran siyah-beyazlılarımız, Ozan’ın etkili oyunuyla farkı skoru 22-19’a getirdi. Çekişmeli geçen mücadelede ikinci yarıda hücumdaki etkili oyununu sürdüren ekibimiz, salondan 23-22 galip ayrıldı.
 
Karşılaşmada en skorer oyuncumuz 9 golle Ozan Arifoğlu olurken onu 3 golle David Rasic ve Josip Buljubasic takip etti.