HABERLER

26.02.2014

FUTBOL

Cenk Gönen’den Açıklamalar

Futbolcumuz Cenk Gönen, BJK TV’ye açıklamalarda bulundu.

Takımımızın bu sabah yaptığı antrenman sonrası BJK TV haber bültenine konuk olan Gönen, Galatasaray maçında yaşadıkları ve oynayacağımız maçlar hakkında şunları söyledi:
 
“Yaşadığım pozisyonu net hatırlamıyorum. Bana söylenenlerden ve televizyonda izlediklerimden biliyorum. Burak Yılmaz’ın dizi ve Pedro Franco’nun ayağı yüzüme geldi. Olaydan sonra dokor bana birçok soru sordu. Soruları doğru cevaplamışım. Ben oynamak istedim, doktor da oynamamı uygun görmüş. Rakip takım oyuncularına da teşekkür ediyorum. Dualarını eksik etmeyen herkese teşekkür ediyorum. Büyük Beşiktaş camiası yanımda olduğunu hissettirdi. Bugün yapılan antrenmanda yer aldım. Ufak bir baş ağrısı yaşadım ama kendimi iyi hissediyorum.”
 
‘Taraftar Desteğine İhtiyacımız Var’
 
“İki hafta içeride oynayacağız. Taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Çok bilincli bir taraftar topluluğuna sahibiz. Küfür etmeyip kötü tezahüratta bulunmayacaklarına eminim. Onların desteklerine çok ihtiyacımız var. Sezonun ikinci yarısına müthiş başladık. Galatasaray maçında da iyi oynadık ama penaltı golüyle mağlup olduk. O maçı unutup içeride oynayacağımız iki maçı da kazanmalıyız.”