HABERLER

25.02.2014

FUTBOL

Tolga Zengin’den Açıklamalar

Futbolcumuz Tolga Zengin, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Futbol Takımımız’ın BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bu sabah yaptığı antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan file bekçimiz Tolga Zengin, şunları söyledi:
 
“Gözümle ilgili bazı kontrollerden geçtim, herhangi bir sıkıntım yok. Buradan  hastaneye gideceğim. Retina arkasına bakılacak. Maç içinde gözüme lazer tutulması hiç hoş değil. O da yaptığına pişmandır diye düşünüyorum. Maçta gözlerimden rahatsızlık yaşadım ve ikinci yarı oyuna çıkmadım. Cenk Gönen’in durumu da iyi. Allah beterinden korusun.
 
Maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Moral ya da inanç kaybı yaşamıyoruz. Sadece çok kolay kaybettik ona üzülüyoruz. M.P. Antalyaspor maçıyla seriye başlamak istiyoruz.
 
Dany Nounkeu’nun hatasında kasıt aranmamalı. Onun da bir ailesi var, dışarı çıkıyor. Onda kasıt arayan bende de arasın. Bu formayı giyen bir oyuncu öyle bir şey yapmaz. Öyle bir şey olduğunu düşünsem sahada ilk ben tepki koyarım. Canı sağolsun. Futbol hata oyunu her hatada kasıt aranmaz.
 
Çalışmalarımız güzel gidiyor. Maç maç bakıyoruz. Yarıştan kopmamak için M.P. Antalyaspor maçından galip ayrılmalıyız.
 
Futbolcular yaptıkları her hareketle küçüklere örnek olmalı. Yabancı futbolculara fazla ilgi gösteriyoruz. Evinin perdesine kadar ayarlıyoruz. Avrupa’da böyle bir durum yok. Futbolcu gol sevincine kadar dikkat etmeli.
 
Slaven Bilic çok düzgün bir insan. Herkesle ilgileniyor. Annemin rahatsızlığında bana çok yardımcı oldu. Önder Özen de Beşiktaş için büyük şans. İnsanları kolay harcamamak lazım.”