HABERLER

25.02.2014

FUTBOL

Hazırlıklar Sürüyor

Beşiktaşımız, M.P. Antalyaspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde sağanak yağmur altında basına açık yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.
 
Kondisyon ve taktik çalışması yapan ekibimiz, idmana ısınma koşularıyla başladı. Pas ve 5’e 2 çalışmalarıyla antrenmanı sürdüren siyah-beyazlılarımız; dar alanda oyun kurma, kontrol pas ve yarım sahada taktik hazırlık yaptı. Yarım sahada oynanan çift kale maçla idman tamamlandı.
 
Kaleci Departmanı Şef Antrenörümüz Jose Sambade Carreira, İspanya Futbol Federasyonu davetlisi olarak İspanya’da kalecilere eğitim ve seminer verdiği için kalecilerimizi pro lisanslı antrenörlerimizden Ergün Fettahoğlu çalıştırdı.
 
Antrenmana tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarına devam edilen Tomas Sivok, tedavi sonrası bireysel çalışan Cenk Gönen, Hugo Almeida, Manuel Fernandes, MR’ı çekilen ve sağ dizinde ödem olduğu tespit edilen Gökhan Töre katılmadı.
 
Olcay Şahan, Filip Holosko tedavi sonrası takımdan ayrı koşu yaptı. Takımla birlikle çalışan Oğuzhan Özyakup, ağrıları artınca antrenmanı yarıda bıraktı.
 
Ayrıca BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne gelen bir grup taraftarımız, oyuncularımıza baklava ikram etti ve futbolcularımıza moral verdi.
 
Siyah-beyazlılarımız, M.P. Antalyaspor maçı hazırlıklarına yarın(26 Şubat) saat 11:00’de basına kapalı yapacağı idmanla devam edecek.