HABERLER

24.02.2014

FUTBOL

Ertuğrul Karanlık’tan Açıklamalar

Futbol A Takım Doktorumuz Ertuğrul Karanlık, BJK TV’de yayınlanan Manşet programına konuk oldu.

BJK TV’de Cihangir Gökdoğan’ın hazırlayıp sunduğu Manşet programında kendisi hakkında basında yer alan haberlerle ilgili açıklamalarda bulunan Karanlık, ayrıca kalecilerimiz Tolga Zengin ve Cenk Gönen’in sağlık durumları hakkında değerlendirmelerde bulundu.
 
Ertuğrul Karanlık’ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:
 
“Bugün hakkımda basında çıkan haberler baştan sona yalandır. Bütün eğitimimi Almanya’da aldım. Uzman Doktor olarak mezun oldum. Birkaç tane uzmanlık belgesine sahibim. İngiltere, Yeni Zelanda ve Dubai’de çalıştım.
 
Cenk Gönen maçta bir çarpışma yaşadı. Yanına gittiğimizde bilinci yerindeydi. Kaşında bir yaralanma vardı. Yaşadığı olayı hatırlamıyordu ama bilinci yerindeydi. Sorduğumuz sorulara mantıklı cevaplar veriyordu. Gerekli müdaheleleri yaptık. Tamamen emin olmak için birkaç test yapmam gerekiyordu. Hakemden soyunma odasındaki çantayı almak için izin istedim o da onayladı. Gelen cihazla ölçümlerini yaptık ve oynaması risk teşkil etmiyordu. En son oynayıp oynamama konusunu Cenk’e sorduk. Cenk oynamak istediğini söyledi. Maç sonuna kadar saha kenarında bekledik. Maçtan sonra Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’ne yolladık. Orada tamamen muayeneden geçti ve bir gece kaldı. Test sonuçları da iyi çıktı.
 
Tolga Zengin bize maç öncesi gözünde hafif bir rahatsızlık olduğunu söylemişti. Maçın ortasında bu durumun yoğunlaştığını belirtti. Devre arasında şikayeti sürünce değişikliğe gittik. Tolga bugün hastaneye gitti. Kontrolden geçti ve akşam antrenmana çıktı.”
 
Futbol A Takım Doktorumuz Ertuğrul Karanlık’ın açıklamalarının tamamını yukarıdaki videodan izleyebilirsiniz.