HABERLER

Başkanımızdan Açıklamalar

Başkanımız Fikret Orman, basın mensuplarına gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

BJK Şevket Belgin Spor Salonu’nun açılış törenine katılan Başkanımız Fikret Orman, tören sonrası Beşiktaşımızı takip eden basın mensuplarına başta Galatasaray derbisi olmak üzere çeşitli konularda değerlendirmelerde bulundu.
 
Başkanımızın konuşmalarından satırbaşları şöyle:
 
 
“Normal bir derbi maçına çıkacağız. Abartılacak bir durum yok. Galatasaray ezeli rakibimiz. Sahada sonuçların belli olacağı, sakatlıkların yaşanmayacağı centilmence geçecek bir maç olmasını diliyorum. Topluma ve insanlara faydalı mesajlar vermeliyiz. Beşiktaş nezaketi içinde hareket etmeye devam edeceğiz. Beşiktaş ve Galatasaray ilk defa karşılaşmıyor. Yenmişiz yenilmişiz. Her derbinin bir öyküsü vardır. İlk yarıda oynanan derbinin de bir öyküsü vardı. Bu maça iyi bir hakemin atanmasını diliyorum. Hakem olaylarının yaşandığı bir dönemde hakem konuşmayalım biz de . Hakemler hata yapar ama tek taraflı olmamalı. Oyuncularım ve teknik kadromla gurur duyuyorum. Çıkacağız ve oyunumuzu oynayacağız.”
 
 
Bursaspor Maçındaki Hakem Hatası
 
“Bursaspor maçında orta hakem çizgi hakemine göre karar verdi, doğru bir şey yaptı. Çizgi hakemi olayı yanlış gördü ve orta hakem de yanlış bir karar vermiş oldu. Hakemlerin arkasındayız. Hatalardan dolayı onların üstüne giden bir camia değiliz. Emek döküyoruz, kenetlenmiş bir vaziyetteyiz ve buhranlı günlerden çıkıyoruz.”
 
 
Hugo Almeida’nın Performansı
 
“Hugo Almeida’nın uyumu inanılmaz derecede iyi. Bizden biri gibi oldu. Çok pozitif. Biz kendisiyle anlaşmak istiyoruz. Tekliflerimizi kabul edip hemen kendisiyle sözleşme imzalamak istiyoruz.”
 
 
Manuel Fernandes’in Durumu
 
“Manuel Fernandes bizden para alan sözleşmeli bir oyuncumuz. Gönül için burada değil. Aldığı ücretin karşılığını vermesi lazım. Davranışlarında düzelme var. Teknik heyetten gelecek rapora göre biz de anlaşma zemini arayabiliriz. Sezon başında kendisine sözleşme teklif etmiştik ancak her gün yeni talapleri olmuştu. Beşiktaş büyük bir camia. Dünya çapında bir kulübüz. Avrupa’daki çoğu ülkenin nüfusu kadar bizim taraftarımız var. Dünyanın en güzel statlarına ve tesislerine sahip bir ülkeyiz. Beşiktaş, kıymet verilecek bir kulüptür. Oyuncular burada oynamak için istekli olmalılar. Biz o isteği görürsek gerekeni yaparız.”
 
 
Başkanımız Fikret Orman’ın açıklamalarını yukarıdaki videodan izleyebilirsiniz.