HABERLER

BeşiktAşk Ürünlerimizi Giyelim, Kötü Söz Söylemeyelim

Beşiktaşımızı Bursaspor maçında BeşiktAşk ürünleriyle, kötü söz içermeyen coşkulu tezahüratlarla destekleyelim.

Şanlı Beşiktaşımız, bugün ( 16 Şubat) şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşmak için Bursaspor ile saat 14:00’te Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya gelecek. 

Taraftarlarımızın Beşiktaşımızı her zaman olduğu gibi büyük bir coşkuyla, oyunun başından sonuna kadar hiç durmadan destekleyeceğine olan inancımız tamdır.

Büyük aşkımız Beşiktaşımızı şampiyonluk yolunda desteklemek üzere taraftarlarımızı; polar eldiven, atkı ve bereden oluşan BeşiktAşk ürünleriyle Atatürk Olimpiyat Stadı tribünlerindeki yerlerini almaya davet ediyoruz.

Küfür, hakaret ve kötü tezahüratın Kulübümüze büyük zarar vereceği bilinciyle Beşiktaşımızı sportmence desteklemek üzere, büyük taraftarımıza önemli bir sorumluluk düşüyor...

Büyük Beşiktaş’ın Büyük Taraftarını; Kartal Yuvası’nın Sevgililer Günü haftasına özel çıkardığı Beşiktaşımıza olan aşkımızı simgeleyen ‘BeşiktAşk’ ürünleriyle, tribünlerde hep birlikte coşkuyla, büyük bir inançla ve fair-play ruhunu yaşatacak tezahüratlarla desteklemek için Atatürk Olimpiyat Stadı’na bekliyoruz.