HABERLER

06.02.2014

FUTBOL

Takımımız Gaziantep’te

Beşiktaşımız, Gaziantep’e ulaştı. Takımımızı taraftarlarımız tezahüratlarla karşıladı.

Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında yarın(7 Şubat) saat 20:00’de Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda Gaziantepspor ile karşılaşacak.
 
Siyah-beyazlılarımız bu karşılaşma için Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Kavalcı’nın kafile başkanlığında Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Gaziantep’e uçtu ve 1 saatlik yolculuğun ardından Gaziantep Havalimanı’na ulaştı.
 
Gaziantep’e giden kafilemizde; İkinci Başkan ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Yatırımlar Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Yalçın Kaya Yılmaz, Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mete Vardar, BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörümüz Gökhan Sarı ve Beşiktaş Futbol A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri Atıf Keçeci ve Ali Şafak Şık yer aldılar.
 
Havalimanında takımımızı bir grup taraftarımız tezahüratlarla karşıladı. Siyah-beyazlılarımız, havalimanından karayoluyla konaklayacağı otele geçti ve kampa girdi.
 
Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen’in de yer aldığı kafilemizde Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, Gaziantep’e şu futbolcularımızı götürdü:
 
Tolga Zengin
Cenk Gönen
Emre Metin
İsmail Köybaşı
Ramon Motta
Serdar Kurtuluş
Dany Nounkeu
Pedro Franco
Uğur Boral
Veli Kavlak
Atiba Hutchinson
Kerim Frei
Muhammed Demirci
Filip Holosko
Ömer Şişmanoğlu
Gökhan Töre
Olcay Şahan
Oğuzhan Özyakup
Manuel Fernandes
Mustafa Pektemek
Hugo Almeida