HABERLER

04.02.2014

FUTBOL

Jermaine Jones’dan Açıklamalar

Tecrübeli futbolcumuz Jermaine Jones, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Futbol Takımımız’ın BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenman sonrası basın mensuplarının karşısına çıkan Jones, şunları söyledi:
 
“Kulüp ve taraftarlar hakkında çok şey duymuştum ve bunlar yavaş yavaş teyit ediliyor. Dün basketbol maçına gittim ve oradaki atmosfer bana sttatta beni nasıl bir atmosfer beklediğine dair fikir verdi. Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birindeyim. Genç ve deneyimli oyunculardan kurulu bir takıma geldim. Manuel Fernandes ve Hugo Almeida, Türkiye’deki en iyi oyuncular.”
 
“Fabian Ernst ile farklı karakterlere sahibiz. O burada büyük başarılar elde etti. Onun gibi başarılar yakalamak için çok çalışacağım. İşime odaklanacağım ve taraftarların beklentisini karşılamaya çalışacağım.”
 
“Her gün fizik olarak daha iyiye gidiyorum. Kendimi en üst seviyeye çıkarmaya çalışıyorum. Teknik Direktörümüz tercih ederse oynayamaya hazırım. Kaliteli ve genç bir takım sahibiz. Tecrübemle onlara yardımcı olmaya çalışacağım. Ligin en iyi takımlarından birine sahibiz.”
 
“Kayseri Erciyesspor maçından üç puan çıkardık. Cuma günü çok önemli bir maça çıkacağız. Yetenekli oyunculara sahibiz. Oğuzhan Özyakup yetenekli birr oyuncu. Fernandes, Almeida ve ben genç arkadaşlarımıza liderlik etmeliyiz.”
 
“Beşiktaş’a transferim gündeme gelince Türkiye ligi maçlarını izledim. Güçlü takımlar var. Biz geleceği parlak bir takımız. Bu takımın gelişimi devam ettirmesi gerekiyor. Slaven Bilic iyi bir teknik adam. Kendisiyle çalışmaktan mutluyum. Sahada giydiğim formanın üç puanı kazanması için her şeyi yaparım.”