HABERLER

30.01.2014

FUTBOL

Kayseri Erciyesspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı

Futbol Takımımız'ın yarın(31 Ocak)Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı 19. hafta mücadelesinin biletleri Biletix'te satışta.

Siyah Beyazlılarımız, Spor Toto Süper Ligi ikinci devresindeki ilk iç saha maçında, yarın(31 Ocak) Kayseri Erciyesspor ile saat 20.00'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Stadın Doğu Tribünü'nde yapılan inşaat çalışması nedeni ile, Doğu Tribün kombine girişleri, Batı ve Kuzey tribünlerinin birleştiği yerdeki G kapısından yapılacaktır.

Batı Tribün kombine girişleri ise, Batı Tribün C kapısından gerçekleştirilecektir.

Taraftarlarımızın girişlerde sıkıntı yaşamaması için kombinelerine göre ilgili kapıdan giriş yapmalarını önemle rica ederiz.

Girişlerde Atatürk Olimpiyat Stadı için teslim alınan kombine kartlar geçerli olacaktır ve her kombine kartın bir giriş hakkı bulunmaktadır.

Bilet satışları, (0216) 556 9800 numaralı Biletix Çağrı Merkezi, Biletix satış noktaları ve Biletix internet sitesi www.biletix.com'dan devam ediyor.
 
İNTERNETTEN BİLET ALMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ


Bilet fiyatları aşağıdaki gibidir;

Kuzey Kale Arkası     20 TL
Güney Kale Arkası     20 TL
Rakip Takım ( Güney ) 20 TL
Batı Tribün           60 TL
Batı VIP             120 TL



Not: Biletix Çağrı merkezi ve internet üzerinden satın alınan biletlerin dağıtımı stadyum gişelerinden yapılmayacaktır. Bu nedenle çağrı merkezi ve internet üzerinden satın alınan biletlerin, Biletix satış noktalarından bastırılması gerekmektedir.