HABERLER

24.01.2014

GÜNCEL HABERLER

Bahçeşehir Koleji ile Sponsorluk Anlaşması

Kulübümüz, eğitimin öncüsü Bahçeşehir Koleji ile önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı.

2013/2014 sezonunun ikinci yarısı için imzalanan sponsorluk anlaşması kapsamında, Beşiktaş JK Futbol A Takımı şortlarında sezon sonuna kadar Bahçeşehir Koleji amblemi yer alacak.

Bahçeşehir Koleji sponsorluk kapsamında kulübümüz ile sporda eğitime yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

II. Başkan ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Bahçeşehir Koleji ile yapılan anlaşmadan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek; "Bu anlaşma eğitimin öncüsü ile sporun öncüsünü buluşturdu" şeklinde konuştu.

Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel ise ailece Beşiktaşlı olduklarını ifade ederek; "111 yıldır Türk sporuna sayısız başarılar kazandıran, sporun amiral gemisi olan, değerleri ve kültürüyle her zaman örnek teşkil eden Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne sponsor olarak destek sağlamaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları olarak önceki yıllarda da BJK Kolejinin işletmesini üstlendiklerini, kulübümüzle çeşitli organizasyonlarda işbirliği yaptıklarını, Beşiktaşımızın 106. yılı için kutlama organizasyonu düzenlediklerini, Bahçeşehir Üniversitesi ile Bayan Voleybol Takımımıza ana sponsor olarak destek verdiklerini belirten Hüseyin Yücel, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugün yaptığımız anlaşma ile Bahçeşehir Koleji olarak Beşiktaş JK Futbol A Takımı'na sponsor olduk. Bu haftaki Trabzonspor maçından itibaren futbol takımının şortunda Bahçeşehir Koleji logosu yer alacaktır. Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile gerek gönül bağımız, gerek işbirliğimiz her zaman devam edecektir."