HABERLER

14.01.2014

GÜNCEL HABERLER

'Geleceğe Bakışımız Daha Umutlu ve Daha Heyecanlı'

IMG Başkanı Michael Dolan, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, sponsorluklar konusunda gelinen durumu olağanüstü olarak nitelendirdi.

Kulübümüzün Pazarlama ve Sponsorluklardan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu, strtaejik iş ortağımız IMG'nin Dünya Başkanı Michael Dolan ile biraraya gelerek; sponsorluklardaki gelişmeleri değerlendirdi.

Umut Kutlu, "Yaz aylarından bu yana sponsorluklarımızı yeniden yapılandırmak için yoğun çaba harcıyoruz. Kısa süre zarfında çok önemli anlaşmalara imza attık. Stadyumumuzun çok değerli bir sponsoru var. Formamız dünya devleri ile donandı. Beşiktaş en iyilerle güçleniyor, marka değeri artıyor. Daha da artacak" açıklamasında bulundu.

Michael Dolan ise, beklentilerin çok ötesinde bir 7 aylık dönem geçirildiğini belirterek şöyle konuştu:

"Öncelikle Beşiktaş ile anlaşmaktan dolayı çok mutluyum. Yaklaşık 1 yıldan az bir zaman oldu. Bu anlaşmaya girerken beklentilerimizin çok ötesinde bir yıl geçirdik. Son 7 aylık dönem içerisinde 200 milyon doların üzerinde anlaşmalar yapıldı ki, bu gerçekten olağanüstü bir rakam. Sponsorluk anlaşmaları imzalanan markalar büyük dünya devleriydi; Vodafone, Beko, Adidas gibi. Bundan dolayı çok mutluyuz ve bizim geleceğe olan bakışımız daha umutlu ve daha heyecanlı vaziyette.

Stadyumun bulunduğu yerden, tarihinden, ikonik yapısından zaten çok etkileniyordum. Ama beni şaşırtan şey 5 ay önce buradayken daha inşaat başlamamıştı bile, fakat bugün inşaatın yanından geçtiğimde olağanüstü bir ilerleme olduğunu gördüm. Bence bütün sponsorlar Boğaz kıyısında olan bir stattan büyük mutluluk duyacaklar ve bence asıl heyecanı seneye yaşayacaklar.

Daha önce anlaşmamızı otelde yapmıştık. Oteller bana hep soğuk gelir, burası takımın antrenman sahası ve çok daha heyecanlıyım. Bu anlaşmalar önemli bir referans teşkil edecek. Bu ay sonuna doğru bir temel atma törenimiz olacak. Arkasından da stadyumun loca ve vip koltukları için resmi satışlara başlayacağız.

Bunlarla birlikte elbette bizim başka anlaşmalarımızda olacaktır. Özellikle yeni stad açıldıktan sonra bu tür anlaşmaların devam edeceğine inanıyorum."