HABERLER

11.01.2014

FUTBOL

Futbolcularımızdan Açıklamalar

Futbolcularımız Filip Holosko ve Uğur Boral, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Oyuncularımız Uğur Boral ve Filip Holosko, takımımızın bu sabah yaptığı antrenman sonrası kamp yapılan otelde basına mensuplarıyla bir araya geldi.
 
Holosko ve Boral, basın mensuplarına şu değerlendirmelerde bulundu:
 
FILIP HOLOSKO
 
“İkinci yarı hazırlıklarına başladık. Antalya’da hava çok güzel. Sakatlık olmadan en iyi şekilde lige hazır hale gelmeyi istiyoruz. Sezona müthiş başlamıştık ama devamını getiremedik. Ligde ilk yarı fazla forma şansı bulamadım. İkinci yarı formayı giymek için elimden geleni yapacağım. İkinci yarı Fenerbahçe’nin baskı altında olacağını düşünüyorum. Deplasmanda zor maçlara çıkacaklar. Camia olarak herkes üzerine düşeni yapıyor, en kötü ihtimal şampiyonlar ligine gidecek puanı toplamak istiyoruz.”
 
UĞUR BORAL
 
“İstekli ve sıkı bir şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hocamızın da çalışmamızdan memnun olduğunu biliyoruz. Fenerbahçe ile aramızdaki puan farkını motive kaynağı olarak görüyoruz. Farkın kapanması imkansız değil. Taraftarlarımızla bir olunca bu durumun üstesinden gelebiliriz. Zoru başarmak Beşiktaş camiasının her zaman yaptığı bir olaydır. Sezonun ilk yarısında sakatlığımı atlattıktan sonra her zaman kendimi hazır tutmaya çalıştım. Elazığspor maçında bana verilen şansı iyi kullandığımı düşünüyorum. İkinci yarıda özgüveni yüksek, sakatsız, futbola konsantre olmuş bir Uğur olacak.”
 
Futbolcularımızın açıklamalarının tamamını yukarıdaki videodan izleyebilirsiniz.