HABERLER

28.12.2013

BASKETBOL

Beşiktaş:70 Orduspor:68

Kadın Basketbol Takımımız, ligin 14. haftasında karşılaştığı Orduspor'u 70-68 mağlup etti.

Beşiktaş İntegral Arena’da oynanan mücadeleye takımımız; Julie McBride, Petra Kulichova, Tuğba Taşçı, Yasemin Horasan, Begüm Dalgalar beşiyle başladı.
 
Ekibimiz, mücadeleye Julie’nin 3 sayılık basketiyle başladı. Hücumda etkili bir perfromans ortaya koyan siyah-beyazlıarımız, savunmada dirençli olamasa da skor üstünlüğünü korudu ve ilk çeyreği 23-16 önde tamamladı. İkinci çeyrekte savunma sorunlarını aşmış gözüken takımımız, başarılı hücumlarla hızla farkı açtı ve ilk yarıyı 42-27 önde tamamladı.
 
İkinci yarıya istediği gibi başlayamayan ekibimiz, savunma ve hücumda sorunlar yaşadı. Bu çeyrekte 9 sayı üretebilen takımımız, final çeyreğine 51-46 önde girdi. Son çeyreğin ilk dakikalarında rakibinin sayılarına engel olamadı siyah-beyazlılarımız ve fark eridi. Başa baş geçen oyunda rakibinin öne geçmesine izin vermeyen Kadın Basketbol Takımımız, salondan 70-68 galip ayrıldı.
 
Karşılaşmada en skorer oyuncumuz 20 sayıyla Gülşah Akkaya olurken onu 19 sayıyla Julie McBride ve  16 sayıyla Tuğba Taşçı takip etti. 
 
Genel Sekreterimiz Metin Albayrak, karşılaşmayı tribünden takip etti.