HABERLER

25.12.2013

GÜNCEL HABERLER

Başkanımızdan Cem Özden’e Plaket

Başkanımız Fikret Orman, Bucaspor maçında fair-play örneği sergileyen U-19 Akademi Takımımız adına antrenör Cem Özden’e plaket verdi.

Başkanımız Fikret Orman, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde U-19 Akademi Takımımız’ın antrenörü Cem Özden ile bir araya geldi. Özden’i takımının Bucaspor maçında sergilediği örnek davranış için kutlayan Başkanımız, Özden’e bir plaket verdi.
 
Beşiktaş camiası olarak, güzel bir davranışta bulunan U-19 Akademi Takımımız ve teknik heyetiyle gurur duyduklarını belirten Başkanımız Fikret Orman, “1946 senesinde bir Beşiktaş-Fenerbahçe maçında aynı davranışı Baba Hakkı da sergilemişti. Haksız olduğu düşünülen golümüzden sonra Baba Hakkı takımı uyarmış ve kimsenin müdahalesi olmadan Fenerbahçe skoru 1-1’e getirmişti. Takımımız o maçtan 2-1 galip ayrılmıştı. O dönemde böyle bir olay yaşanmış sen ve takımın bu çağda böyle bir davranış sergileyerek bizleri gururlandırdınız” diye konuştu.
 
U-19 Akademi Takımımız, Elit Lig’in 12. haftasında Bucaspor ile oynadığı maçta güzel bir fair-play örneği sergilemişti. Siyah-beyazlılarımız, bir oyuncumuz kendi yarı sahamızda sakatlık geçirmesine rağmen müsabaka hakeminin oyunu devam ettirmesi sonucu nizami bir gol kaydetmiş, bu gole Bucasporlu oyuncuları ve teknik heyet itirazda bulunmuştu. Bunun üzerine futbolcularımız, santra sonrası rakip oyunculara hiçbir müdahalede bulunmayarak Bucaspor’un gol atmasına izin vermişti. U-19 Akademi Takımımız, karşılaşmayı 4-3 kazanmıştı. 
 
Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen, Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörü ve Teknik Direktörümüz Emrah Bayraktar ile U-19 Takımı Antrenörümüz Cem Özden'in açıklamalarının da yer aldığı haberimizin görüntülerini yukarıdaki videodan izleyebilirsiniz. 
 
Haberin fotoğraflarını ulaşmak için lütfen tıklayınız...