HABERLER

19.12.2013

BASKETBOL

Basketbolda Rakiplerimizi Tanıyalım

Basketbol EuroCup Son 32 turundaki rakiplerimiz Lietuvos Rytas, Cedevita Zagreb ve CAI Zaragoza'yı tanıyalım...

EuroCup H Grubu’nu lider olarak tamamlayan ve adını son 32 takım arasına yazdıran Beşiktaş İntegral Forex Takımımız, son 32 turunda P Grubu’nda yer aldı.

4 takımlı Son 32 grubunda ilk 2'ye girip, çift maçlı eliminasyon turlarına kalabilmek adına kıyasıya bir mücadele siyah-beyazlılarımızı bekliyor.

İşte siyah-beyazlılarımızın rakipleri:

LIETUVOS RYTAS (LİTVANYA)

Zalgiris Kaunas ile birlikte Litvanya basketbol ekolünün günümüzdeki en önemli iki temsilcisinden biri olan Lietuvos Rytas, EuroCup’u 2004-05 ve 2008-09 yıllarında kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Aynı zamanda 2006-07 yılında da bu kupada final oynadı.

Kendi ülkesinde 5 adet Lig Şampiyonluğu bulunan Rytas, 2012-13 sezonunda Litvanya Ligi normal sezonunu 2. sırada bitirdikten sonra Play-Off finalinde Zalgiris Kaunas’a elendi.

2013-14 sezonunda Avrupa macerasına Euroleague’de başlayan Rytas, D Grubu’ndan elenerek Son 32 turundan itibaren EuroCup’ta mücadele etmeye hak kazandı.

Kadrosunda Litvanya milli takımında da forma giyen Reinaldas Seibutis, Marytnas Gecevicius, Darius Songaila gibi önemli oyuncuları barındıran Rytas’ın başantrenörlüğü’nü, Hırvatistan’ın efsanevi oyuncusu Drazen Petrovic’in kardeşi Aleksandar Petrovic yapıyor.

Lietuvos Rytas, takımımıza Vilnius’ta bulunan 11.000 kişilik Siemens Arena’da evsahipliği yapacak.

CEDEVITA ZAGREB (HIRVATİSTAN)

1991 yılında kurulan Cedevita Zagreb, özellikle son yıllarda Hırvatistan’ın en önemli temsilcilerinden biri konumuna geldi.

2011-12 sezonunda EuroCup’da Final Four oynama başarısı gösteren Cedevita Zagreb, aynı sezonda ülkesinde Hırvatistan Kupası’nı kazandı.

Geçtiğimiz sezon, Eski Yugoslavya ülkelerinin en iyi takımlarının katıldığı karma lig olan Adriyatik Ligi’ni 6. sırada bitiren Cedevita Zagreb, EuroCup’ta mücadele etmeye hak kazandı. EuroCup B grubu’nu 2. sırada tamamlayan Cedevita, Son 32 turunda takımımızın rakibi oldu.

Maçlarını Zagreb’deki 3.500 kişilik Dom Sportova’da oynayan Cedevita Zagreb’in başantrenörlüğü’nü bir dönem ülkemizde de çalışmış olan Hırvat basketbol adamı Jasmin Repesa yapıyor.

En etkili oyuncusu EuroCup’ta 20 sayı, 5 asist ortalamasıyla oynayan ABD’li oyun kurucu Nolan Smith olan Cedevita’nın kadrosunda; Marko Tomas, Ante Delas gibi milli oyuncular da bulunuyor.

CAI ZARAGOZA (İSPANYA)

2002 yılında kurulan CAI Zaragoza, son 4 yıldır aralıksız olarak İspanya Ligi ACB’de mücadele ediyor.

Geçtiğimiz sezon İspanya Ligi normal sezonunu 5. sırada bitirerek Play-Off’a kalan CAI Zaragoza, Play-Off’larda yarı final oynayarak önemli bir başarıya imza attı.

Bu sezon ilk kez Avrupa kupalarında mücadele etmeye hak kazanan CAI Zaragoza, EuroCup D Grubu’nu 3. sırada tamamlayarak, Son 32 turunda takımımızın rakibi oldu.

İç saha maçlarını 10.750 kişilik Pabellon Principe Felipe Arena’da oynayan CAI Zaragoza’nın başantrenörlüğünü İspanyol çalıştırıcı Jose Luis Abos yapıyor.

Dengeli skor dağılımı ile dikkat çeken CAI Zaragoza’nın etkili oyuncuları arasında Gürcistan milli takımı oyuncuları Giorgi Shermadini ve Viktor Sanikidze, Hırvat milli oyuncu Damjan Rudez, ABD’li Joseph Jones ve İspanyol Pedro Llompart ve Tomas Pere bulunuyor.

YENİLENEN FİYATLARLA BASKETBOL KOMBİNE KARTLARIMIZ YENİDEN SATIŞTA

Siz de Beko Basketbol Ligi ve EuroCup'daki zorlu maçlarımızda takımımıza destek olmak ve basketbol heyecanını Akatlar'da yaşamak için yenilenen fiyatlarla tekrar satışa çıkan basketbol kombine kartlarımızdan alın.

HEMEN SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN


BASKETBOL KOMBİNE KART FİYATLARI

Fiyatlar şöyledir:

A-H TRİBÜNLERİ

Standart Fiyat : 120 TL
Beyaz Kart 1903 indirimli: 100 TL
Siyah Kart 1903 indirimli : 80 TL
2 adet öğrenci indirimli : 80 TL

KART 1903 SAHİPLERİNE İNDİRİM

Siyah Kart 1903 ve Beyaz Kart 1903 sahipleri kombine kart alımlarında indirim hakkı kazanacaklar. Buna göre Siyah Kart sahipleri’nin 40 TL, Beyaz Kart sahipleri’nin 20 TL indirim hakkı olacaktır. Her bir kart sahibinin indirimi 1 kombine kart ile sınırlıdır.

ÖĞRENCİLERE İNDİRİM: BİR ÖĞRENCİ ARKADAŞINLA GEL, 40 TL İNDİRİM KAZAN!

Akaretler’deki Kombine Kart Satış Merkezi’ne, öğrenci kimlik kartları ile birlikte gelen 2 taraftarımız, kendilerine ayrılan bloklardan biletlerini 80 TL'den satın alabilirler. İndirim 2 taraftarımız için de geçerli olacaktır.

İndirimden yararlanabilmek için 2 taraftarımızın da öğrenci olması ve kombine kartlarını teslim alırken mutlaka öğrenci kimliklerini ve öğrenci kimlik fotokopisini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

NOT:

• Öğrenci indirimi yalnızca 2 öğrenci birlikte gelmesi durumunda uygulanacak ve sadece Akaretler BJK Plaza C Blok’taki fiziki satış noktasında geçerli olacaktır.
• Öğrenci kombinesi indirimi Kart 1903 indirimleri ile birleştirilemez.
• Öğrenci kombine kartını kullanarak öğrenci olmayanların maça girişinin tespit edilmesi durumunda güvenlik güçlerince işlem uygulanacak ve kart süresiz olarak iptal edilecektir.

BEŞİKTAŞ INTEGRAL ARENA KROKİSİ İÇİN TIKLAYINIZ...


Vakıfbank Taraftar Kart ve Beşiktaş Bonus Card’a 6 Taksit Olanağı

Kombine Kartlarını Vakıfbank Taraftar Kart veya Garanti Bankası ve Denizbank tarafından sunulan Beşiktaş Bonus Card ile alan taraftarlarımız, 6 taksit olanağından yararlanabilecektir.

Ayrıca Yapı Kredi, Garanti Bankası, İş Bankası, Akbank, Vakıfbank ve Denizbank kredi kartlarına 4 taksit imkanı bulunmaktadır.

KOMBİNE KART SATIŞ NOKTALARI

Taraftarlarımız Basketbol Kombine Kartlarını BJK Plaza C Blok Kat: 4’te yer alan Kombine Kart Satış noktasına gelerek satın alabilecekleri gibi; www.biletix.com ve 0216 556 98 00 nolu Biletix Çağrı Merkezi’nden de alabilir. Biletix üzerinden Basketbol Kombine Kart satın alan taraftarlarımızın, kartın alımı ve taahhütnamenin imzalanması için mutlaka fiziki satış noktasına gelmesi gerekmektedir.

Fiziki Satış Noktası:

BJK Plaza C Blok Kat:4 Akaretler/Beşiktaş (Çalışma saatleri: Hafta içi ve Cumartesi: 10:00 – 19:00 / Pazar: 11:00 – 17:00)

İnternet Satışı: www.biletix.com

Çağrı Merkezi Satışı: Biletix Çağrı Merkezi / 0216 556 98 00