HABERLER

17.12.2013

BASKETBOL

Grubu Lider Olarak Tamamlamak İstiyoruz

Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir, EuroCup H Grubu’nu lider olarak tamamlamak istediklerini söyledi.

EuroCup H Grubu son maçında yarın Radnicki Kragujevac ile karşılaşacak olan Beşiktaş İntegral Forex Takımımız’da Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir, karşılaşma öncesi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Lider olarak gruptan çıkmanın önemine vurgu yapan başarılı çalıştırıcı şöyle konuştu;
 
Bizim İçin Önemli Bir Karşılaşma
“Grupta son maçımızı oynayacağız. Bizim için önemli bir karşılaşma. İki hafta önce gruptan çıkmayı garantilemiştik. Yarınki maçı kazanmamız halinde gruptan lider olarak çıkmış olacağız. Bundan sonraki gruplar için liderlik büyük önem taşıyor. Amacımız kendi evimizdeki son maçı kazanarak grubu lider olarak tamamlamak.”
 
Savunmayla Ayakta Duruyoruz
“Doron Perkins’in takıma tam alışmaya başlamışken sakatlanması büyük şanssızlık oldu. Oyun kurucunun takımı iyi oynatması için arkadaşlarını çok iyi tanıması gerekiyor. Biz bu dönemi atlatmak üzereyken şanssız bir sakatlık geçirdi. Doron Perkins’in yerine gelen Sundiata Gaines, zaman zaman bireysel olarak istediğimiz katkıyı verse de henüz tam olarak takımı oynatma konusunda istediklerimizi veremedi. Tabii ki bu da bizim hücumda dönem dönem tıkanmamıza neden oluyor. Maçlarda daha çok savunmayla ayakta kalmaya çalışıyoruz.”
 
Doron Perkins Koşulara Başladı
“Doron Perkins’in tedavi süreci şu anda iyi gidiyor. Koşulara başladı ve kısa bir süre sonra İstanbul’a gelecek. EuroCup 2. tur grup maçlarında kendisinin oynayacağını tahmin ediyoruz. Doron Perkins de takıma katıldıktan sonra oyun kurucu bölgesindeki eksikliği gidermiş olacağız.”