HABERLER

15.12.2013

VOLEYBOL

Beşiktaş:3 Bursa Bş. Bld.:0

Bayan Voleybol Takımımız, Acıbadem Voleybol Ligi’nin 11. haftasında Bursa Büyükşehir Belediye’yi 3-0 mağlup etii.

Takımımız, Beşiktaş İntegral Arena’da oynanan mücadeleye Seda Türkkan, Natalia Hanikoğlu, Ayça Naz İhtiyaroğlu, Marina Tumas, Dicle Nur Babat ve Paula Nizetich ilk altısıyla başladı.
 
Ekibimiz, ilk sete hızlı başladı. Dicle ile sayılar bulan takımımız, farkı açtı. Bloklarla rakibin sayı bulmasına engel olan ekibimiz, birinci teknik molaya 8-2 önde girdi. Moladan sonra etkili oyununu skora yansıtan takımımız, rakibin sayı bulmasına engel oldu. Nizetich ile sayılar üretmeye devam eden takımımız, ikinci teknik molaya 16-11 önde girdi. Karşılıklı sayılarla geçen mücadele üstünlüğünü koruyan takımımız, birinci seti 25-17 önde bitirdi. (1-0)
 
Takımımız, ikinci sete durgun başladı. Sayı bulmakta zorlanan takımımız, rakibin farkı açmasına engel olmadı ve birinci teknik molaya 8-5 geride girdi. Moladan sonra toparlanan ekibimiz, bulduğu sayılarla aradaki farkı eritti. Karşılıklı sayılarla geçen mücadelede takımımız, ikinci teknik molaya 16-15 geride girdi. Toparlanan takımımız, Selime ile bulduğu sayılarla farkı eritmeyi başardı. Karşılıklı sayılarla geçen seti ekibimiz, 25-23 önde bitirdi. (2-0)
 
Üçüncü set karşılıklı sayılarla başladı. Marina ile sayı üreten takımımız, farkın açılmasına engel oldu. Rakip sayılara engel olamayan ekibimiz, birinci teknik molayı 8-6 geride tamamladı. Karşılıklı sayılarla geçen mücadelede skor 9-9’a geldi. Gabriela ile sayılar üreten takımımız farkı 1 sayıya indirdi. Takımımız, ikinci teknik molaya 16-15 geride girdi. Çekişmeli geçen son set karşılıklı sayılarla devam etti. Skor üstünlüğünü koruyan ekibimiz, etkili bloklarla rakibin sayı bulmasına engel oldu ve üçüncü seti 25-22 önde bitirdi ve mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.