HABERLER

13.12.2013

GÜNCEL HABERLER

Trabzonspor'dan Kafilemize Yemek

Futbolcumuz Tolga Zengin’in annesi Melek Zengin’in cenaze törenine katılmak için Trabzon'a giden kafilemize Trabzonspor yönetim kurulu üyeleri yemek verdi.

Cenaze töreni için Trabzon’a giden kafilemizde; Başkanımız Fikret Orman, İkinci Başkan ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Nur Çebi, AS Başkan ve Futbol Transfer Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Deniz Atalay, Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Kavalcı, Yeni Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Güner, Yatırımlar Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Yalçın Kaya Yılmaz ile teknik heyet ve futbolcularımız yer aldı.
 
Sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Trabzon’a hareket eden kafilemiz, 1 saat 15 dakikalık yolculuğun ardından Trabzon’a ulaştı. Kafilemizi Trabzon Havalimanı’nda Trabzonspor yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
 
Trabzonspor takım otobüsüyle havalimanından ayrılan siyah-beyazlılarımız; bordo-mavili yönetim kurulu üyeleri; Ali Kemal Başaran, Engin Hacısalihoğlu, Ömer Demir ve Ahmet Emre Turan’ın düzenledikleri yemeğe katıldı.
 
Kafilemiz yemeğin ardından cenaze namazının kılanacağı Trabzon İskendarpaşa Camii’ne hareket etti.