HABERLER

11.12.2013

GÜNCEL HABERLER

Vodafone Arena Stadı'nın İnşaat Ruhsatı Alındı

Başkanımız Fikret Orman, düzenlenen törenle Beşiktaş Belediye başkanı İsmail Ünal’dan Vodafone Arena Stadı yapı inşaat ruhsatını aldı.

Beşiktaş Belediyesi’nin Levent’teki binasında düzenlenen toplantıda Beşiktaş Belediye başkanı İsmail Ünal, Başkanımız Fikret Orman’a Vodafone Arena Stadı’nın yapı inşaat ruhsatını takdim etti.
 
Törende Başkanımız Fikret Orman’ın yanı sıra İkinci Başkan ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Sayman Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Ürkmezgil ve BJK İnşaat ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürümüz M. İhsan Coşkun yer aldı.
 
Vodafone Arena Stadı projesinin kendisini çok heyecanlandırdığını belirten Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:
 
“Bu proje bizleri çok heyecanlandırıyor. Negatif haberler yapılsa da gerçekleri kamuoyuyla paylaşıyoruz ve söylediklerimizi teker teker gerçekleştiriyoruz. Aldığımız inşaat ruhsatıyla beton işlerine artık başlayacağız. İsmail Ünal bizlere çok destek oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan tüm izinler alındı. Aramızdaki protokol stat kapasitesi arttığı için koltuk ve otoparkla paylaşımıyla ilgili. Beton işlerine başlamamızla birlikte kamuoyunun bu projeye daha çok sahip çıkacağını düşünüyorum. Koltuk ve loca talebi var. Yavaş yavaş bunları vermeye başlıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu konuyla alakalı bir tanıtım yapacağız. Yeni stadımız için gece gündüz çalışıyoruz. Beşiktaşlıların altın terleriyle yapılan modern bir stadımız olacak. Vodafone Arena Stadı’nda hiçbir sorunla karşılaşmamak için en ince ayrıntıları bile düşünüyoruz. Hava koşullarının stadımızda yapılacak faaliyetleri aksatmayacağını söyleyebilirim.”
 
 
Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin yaptıkları işlerle tarihe geçeceğini belirten Beşiktaş Belediye başkanı İsmail Ünal şunları söyledi:
 
“80’li yıllardan beri bu kulübün üyesiyim. Şimdi böyle bir durumda bulunmaktan mutluluk duyuyorum. İnönü Stadı’nda ilk golü Süleyman Seba atmış ve o isim daha sonra Beşiktaş tarihine adını altın harflerle yazdırmıştı. İnönü Stadı futbol başta olmak üzere birçok önemli spor faaliyetine ev sahipliği yaptı. Fikret Orman ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarının adını da tarih yazacaktır. Kendileri bu iş için çok yol aldılar. 43 bin kişilik stat en modern yapılardan biri olacaktır. Tüm Beşiktaşlılara çağrıda bulunuyorum. Loca ve bilet satışları bir an evvel yapılmalı Bu işe emek verenleri gönülden kutluyorum.”