HABERLER

“Bu Vizyonla Şampiyonluğu Yakalayabiliriz”

Futbol Takımımız’ın tecrübeli isimlerinden Tomas Sivok, Beşiktaş Dergisi’ne özel açıklamalar yaptı.

Beşiktaş’ta geçirdiği yaklaşık 6 sezon süresinde artık içimizden biri haline gelen ve aynı zamanda kaptanlığımızı da yapan Tomas Sivok, Beşiktaş Dergisi Editörü Senem Gülkar’ın sorularını yanıtladı. İşte dergimizin kapak röportajından bazı ayrıntılar:
 
“İnsanlar arasında bir fark gözetmem. Her türlü ikili ilişkide saygı gösteririm. Ailemde de profesyonel yaşantımda da doğru ve dürüst bir şekilde davranmaya çalışırım. Bunun değişmesini de istemem. Eğer tavır ve tutumumda bir değişiklik olacaksa bunun olumlu yönde olmasını isterim.”
 
“Başarılı olmak istiyorum, hem kendim hem de takımım için. Beşiktaş’la bir sezon daha sözleşmem var ve bu kalan sürede mutlaka bir şampiyonluk daha kazanmak istiyorum. Ve buna bütün kalbimle inanıyorum.”
 
“Taraftarlarımızın ‘Sen bizim için çok önemlisin’ demeleri, hem oyuncu hem de kişilik olarak takdir etmeleri beni çok mutlu ediyor. Çünkü benim için önemli olan tek şey bu saygı. Özellikle takım olarak bu sezon iyi gittiğimizi söylediklerinde çok heyecanlanıyorum.”
 
“Slaven’in varlığı bizim için çok önemli. Çünkü o oradaysa, karizmasını ortaya koyuyorsa, bunun bambaşka bir etkisi var. Slaven işinizi doğru yapıyorsanız sizi takdir eder, yanlış yaptığınızda adil ve dürüst bir şekilde bunu söyler. Bunu da daima doğru yolla ve oyuncular arasında fark gözetmeksizin yapar. Onun için Manu da birdir Mami de...”
 
“Kaptanlık benim için büyük onur. Ama kaba direktifler veren bir kaptan olmak asla istemem. Birisi bir hata yaptığında onu düzeltmesi için yardımcı olmaya, hoca ile oyuncular arasında köprü olmaya çalışıyorum. Tüm oyuncular şöyle düşünmeli; ‘Eğer bir sorunum varsa Sivi’ye giderim, o da çözüm bulmak için bana yardımcı olacaktır.’”
 
Röportajın tamamını Beşiktaş Dergisi Aralık sayısında okuyabilirsiniz...
 
Abone olmak için: 0850 811 1903