HABERLER

Vodafone Arena Stadı Yenileme Projesi Bilgilendirme

Vodafone Arena Stadı Yenileme Projesi, I.Kısım Kaba İnşaat İşleri İhalesi ile ilgili olarak İhale Komisyonu toplantı yapmıştır.

I.Kısım Kaba İnşaat İşlerinin 18.11.2013 tarihinde yapılan ihalesi için verilen ve ihale dosyalarında bulunan fiyat teklifleri, BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş. İhale Komisyonu tarafından yeterli bulunmadığından değerlendirilmemiştir.

Komisyonca beton ve demir malzemelerinin İşveren tarafından temin edilecek şekilde işçilik teklifi alınmasına karar verilmiş ve ihaleye teklif veren firmalardan bu esasa göre hazırlanan Birim Fiyat Tariflerine ve metrajlara uygun olarak işçilik tekliflerini 25.11.2013 tarihine kadar getirmeleri istenmiştir.

Teklif istenen beş firmadan dört tanesi teklif zarflarını vermiş olup, teklifleri değerlendirmek üzere 25.11.2013 tarihinde toplanan İhale Komisyonu, isteklilerden gelen teklifleri açmış, matematiksel işlemler ve diğer incelemelerin tamamlanmasından sonra karar verilmesi için toplantıya ara vermiştir.

İhale Komisyonu, değerlendirmeler sonucu en uygun teklifi veren firmayı belirleyerek, BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu onayına sunacaktır.