HABERLER

17.11.2013

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Hatay'da Ziyaretlerde Bulundu

Başkanımız Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Hatay'da düzenlenen organizasyona katıldı.

Cuma günü Hatay'a giden Başkanımız Fikret Orman'a İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, AS Başkan ve Futbol Transfer Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Deniz Atalay, Yatırımlar Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Yalçın Kaya Yılmaz ve Taraftarlar, Dernekler ile Basketbol ve Kürek Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse ve Hatay Beşiktaşlılar Derneği başkanı Mehmet Yıldız  eşlik etti.
 
Hatay Beşiktaşlılar Derneği'nin kuruluş balosu için Antakya'ya giden Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz onuruna yemek verildi. Antakya Şehir Kulübü'nde verilen yemeğe Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ile dernek yönetim kurulu üyeleri, yönetim kurulu eski üyemiz Tamer Kıran ve bazı üyeler katıldı. Yemekte dernek yöneticileriyle sohbet eden Başkanımız Fikret Orman, Antakya'nın yemekleri ve künefesinin çok güzel olduğunu söyledi.
 
Hatay Beşiktaşlılar Derneği'nin 10'uncu kuruluş yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Hatıra Ormanı'na fidan dikilip açılışı yapıldı. 
 
Başkanımız Fikret Orman'ın katılımıyla saat 15.30'da Antakya'ya bağlı Gülderen Köyü'nde yapılan törende, bu yaz sezonunda çıkan yangında bin 183 hektarlık yanan ormanlık alanın 50 dönümlük bölümüne 20 bin gar ağacı fideleri dikildi. 
 
İlk fidanı diken kulüp başkanı olma onuruna erişen Başkanımız Fikret Orman ağacına ilk suyunu verdikten sonra, "Artık Beşiktaş Kulübü'nün de bir ormanı oldu. Bu bölgede bir yangın yaşandı. Beşiktaş Kulübü olarak bu yıl böyle bir proje başlattık. İlk olarak Hatay'da 50 dönümlük alana fidan dikerek hatıra ormanı oluşturduk" dedi.
 
Hatıra ormanının açılışının ardından, Hatay Beşiktaşlılar Derneği'nin 10'uncu kuruluş yıl dönümü nedeniyle açılış törenine gelen taraftarlarımızla hatıra fotoğrafı çektiren Başkanımız Fikret Orman, yöneticilerden zaman zaman dikilen fidanların kontrol edilmesini istedi.
 
Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Hatay ziyareti sırasında ayrıca BJK spor okulumuzu ziyaret ederek öğrencilere hediyeler verdi. 
 
Pazar günü ise, Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız ve dernek üyeleri, Hatay Valiliği'ne bağlı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşlılar ve orada kalan çocuklarla bir araya gelerek hediyeler verdi.