HABERLER

16.11.2013

BASKETBOL

Beşiktaş:55 Konak Bld.:48

Kadın Basketbol Takımımız, ligin 7. haftasında konuk ettiği Konak Belediye’yi 55-48 mağlup etti.

İkinci Başkan ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreterimiz Metin Albayrak ve Basketbol Direktörümüz Erman Kunter karşılaşmayı tribünden takip etti.
 
Beşiktaş İntegral Arena’da oynanan karşılaşmaya takımımız; Julie McBride, Iva Perovanovic, Petra Kulichova, Gülşah Akkaya ve Tuğba Taşçı beşiyle başladı.
 
Maça tempolu başlayan siyah-beyazlılarımız, arka arkaya bulduğu sayılarla farkı hızla açtı. Savunmada rakibine kolay şansı tanımayan ekibimiz, ilk çeyreği 16-5 önde tamamladı.
 
İlk periyottaki başarılı performansını ikinci çeyreğe taşımakta zorlanan takımımız, bu çeyrekte rakibine 16 sayı verse de üstünlüğünü korumasını bildi ve soyunma odasına 29-21 galip gitti.
 
Karşılıklı sayılarla geçen üçüncü periyotta rakibine farkı azaltma şansı tanımayan ekibimiz, final periyoduna 46-38 önde gitti.
 
Final çeyreğinin ilk dakikalarında tutuk bir görüntü çizen Kadın Basketbol Takımımız, ilerleyen bölümde oyuna ağırlığını koydu ve salondan 55-48 galip ayrıldı.
 
Karşılaşmada en skore oyuncumuz 14 sayıyla Gülşah Akkaya olurken onu 11 sayıyla Julie McBride ve 10 sayıyla Iva Perovanovic takip etti.