HABERLER

15.11.2013

FUTBOL

Antrenman Notları

Beşiktaşımız, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı idmanla devam etti.

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.
 
Kondisyon ve taktik çalışması yapan takımımız, idmana salonda gerçekleştirdiği kuvvet ve dayanıklılık çalışmasıyla başladı. 30 dakika sonra sahaya geçen ekibimizde koşu ve istasyon çalışmaları sonrası dünkü maçta forma giyen futbolcularımız antrenmanı noktaladı. Diğer oyuncularımız 5’e 2 ve tek pas çalışmalarıyla idmana devam etti. Yarım sahada yapılan çift devreli maçla antrenman sona erdi.
 
Bireysel hazırlıklarını sürdüren Muhammed Demirci, dünkü maçta sakatlanarak oyundan çıkan ve MR’ı çekilen Manuel Fernandes ile milli takımlara giden; Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Ersan Gülüm, Gökhan Töre, Tolga Zengin, Tomas Sivok, Veli Kavlak ve Hugo Almeida çalışmada yer almadı.
 
Mustafa Pektemek ve Serdar Kurtuluş ile A2 Takımımız’ın oyuncuları Alperen Doğan ve Samet Ilgar antrenmanda yer aldılar.
 
Futbol Takımımız, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına yarın (16 Kasım) saat 11:00 ve 17:00’de basına kapalı yapacağı antrenmanlarla devam edecek.