HABERLER

14.11.2013

GÜNCEL HABERLER

Lucescu ve Zago’dan BJK TV’ye Açıklamalar

Eski teknik direktörümüz Mircea Lucescu ve eski futbolcumuz Carlos Zago, BJK TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

Futbol Takımımız’ın bu akşam hazırlık maçında karşılaşacağı Shakhtar Donetsk takımının teknik direktörü ve eski teknik direktörümüz Mircea Lucescu ile Ukrayna ekibinin yardımcı antrenörü ve eski futbolcumuz Carlos Zago, BJK TV’de Cihangir Gökdoğan’ın sorularını yanıtladı.
 
Beşiktaşımızın 100. yılda yaşadığı şampiyonlukta büyük katkıları bulunan Mircea Lucescu ve Carlos Zago, şunları söyledi:
 
MIRCEA LUCESCU
 
“Bugün bir hazırlık maçı oynayacağız. Avrupa’daki önemli takımlarla mücadele edebilmek için Beşiktaş gibi güçlü rakiplere karşı kendimizi sınamak için buradayız.”
 
“Beşiktaş’ın maçlarını izleme fırsatım olmuyor ama sonuçları ve ligdeki puan durumunu takip ediyorum. Slaven Bilic’i uzun süredir tanıyorum. Kendisiyle karşılaşmaktan mutluluk duyacağım.”
 
“100. yıldaki şampiyonlukta çok iyi bir kadroya sahiptik. Lige iyi başlayamadık ve birkaç oyuncu değişikliğine giderek sistemi değiştirdik. Derbilerin tamamını kazandık. Muhteşem bir şampiyonluk ve kutlama yaşadım. O şampiyonluğu hiçbir zaman unutamam. Sergen, Zago, Ronaldo, Nouma, Tayfur ve İbrahim gibi çok değerli oyuncularla çalışma fırsatı buldum. ”
 
ANTONIO CARLOS ZAGO
 
“Beşiktaş’ın futbol hayatımda çok önemli bir yeri ve önemi var. Bugün bir kez daha büyük Beşiktaş taraftarının önünde olacağım için çok mutluyum.”
 
“Lucescu benim için çok değerli bir teknik adam. Ondan öğreneceğim çok şey olduğuna inanıyorum.”
 
“100. yılda çok iyi bir takıma sahiptik ve takımda arkadaşlık çok üst seviyedeydi. O dönemden görüştüğüm birçok arkadaşım var.”
 
“Sezon başında Beşiktaş’ın maçlarını takip ediyordum ama Lucescu’nun yanında göreve başlayınca tüm dikkatimi işime verdim.”
 
“Galatasaray’ı deplasmanda yendiğimiz ve Fenerbahçe ile oynayıp kazandığımız derbileri unutmak mümkün değil.”
 
“Lucescu’dan bir şeyler öğrendikten sonra Türkiye’de çalışmak benim en büyük hayalim.”
 
“Büyük Beşiktaş taraftarını hiç unutmadım. Ne Brezilya’da ne İtalya’da böyle bir topluluk yok. Kesinlikle onların dünyanın en iyi taraftar topluluğu olduğunu söyleyebilirim.”