HABERLER

12.11.2013

BASKETBOL

Skoru Düşük Tutmamız Lazım

Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir, Radnicki Kragujevac karşısında skoru düşük tutmaları halinde kazanama şanslarının yüksek olduğunu söyledi.

EuroCup H Grubu 5. Maçında yarın Sırbistan temsilcisi Radnicki Kragujevac ile karşılaşacak olan Beşiktaş İntegral Forex Takımımız’da Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir, internet sitemize açıklamalarda bulundu. İki takım içinde zor bir mücadele olacağını söyleyen Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir, şöyle konuştu.;
 
Kazanmak İçin Mücadele Edeceğiz
“Devrenin son maçını zor bir deplasmanda oynayacağız. Kazanmamız halinde grupta ilk yarıyı lider bitireceğimiz gibi gruptan çıkma adına da büyük bir adım atmış olacağımızın farkındayız.  Mutlaka kazanmak için mücadele edeceğiz.”
 
Muratcan Güler’in Kadroda Olmayışı Önemli Bir Kayıp
“Muratcan Güler, sakatlığından dolayı kadroda olmayacak. Muratcan gibi tecrübeli bir ismin kadroda olmayışı bizim için önemli bir kayıp. Muratcan Güler’in ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu insanlar, oynadığı zaman değil oynamadığı zaman anlar.”
 
Rakibimiz Basketbolu Çok İyi Biliyor
“Mehmet Yağmur, bu maçta biraz daha fazla süre alacak ve dönem dönem Doron Perkins’le birlikte Muratcan’ın görev aldığı pozisyonda oynayacak. Rakibimiz, çok ciddi skor potansiyeli olan bir takım. Basketbolun genel hatlarıyla çok iyi biliyorlar. Skoru ne kadar aşağıda tutmayı başarabilirsek kazanma şansımızın o kadar yüksek olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bir deplasman takımı gibi oynayıp skoru aşağılarda tutmak istiyoruz.”