HABERLER

08.11.2013

BASKETBOL

Galibiyet Serisine Başlamak İstiyoruz

Basketbolcumuz Mehmet Yağmur, Trabzonspor M.P. karşısında iyi bir oyunla galip gelmek istediklerini söyledi.

Beko Basketbol Ligi’nin 5.haftasında yarın Trabzonspor M.P. ile karşılaşacak olan Beşiktaş İntegral Forex Takımımız’da basketbolcumuz Mehmet Yağmur, internet sitemize açıklamalarda bulundu. Lige iyi bir başlangıç yapamadıklarını ama bundan sonra seri galibiyetler almak istediklerini söyleyen başarılı basketbolcumuz, şöyle konuştu;
 
Sahada Elimizden Geleni Yapacağız
“Lige galibiyetle başlamamıza rağmen, daha sonra oynadığımız maçlardan istediğimiz sonuçları alamadık. Zor bir fikstürümüz var fakat artık evimizde oynayacağımız Trabzonspor M.P. maçıyla birlikle galibiyet serisine başlamak istiyoruz. EuroCup’ta iyi bir seri yakaladık ve bunu lige de yansıtmak için yarın sahada elimizden geleni yapacağız.”
 
Taraftarımıza Galibiyet Hediye Etmek İstiyoruz
“Taraftarımız bize biraz darılmış olabilir. Ligde onları tatmin edecek sonuçlar almadık fakat sahadaki mücadelemizi gördüklerinden eminim. Onların desteğine her zaman ihtiyacımız var ve yarın Beşiktaş İntegral Arena’yı dolduracaklarını düşünüyorum. Trabzonspor M.P. maçında taraftarımıza iyi bir oyunla galibiyet hediye etmek istiyoruz.”