HABERLER

05.11.2013

BASKETBOL

Taraftarımızın Desteğine İhtiyacımız Var

Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir, Panionios maçında taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

6 Kasım (yarın) Çarşamba günü, Beşiktaş İntegral Arena’da saat 20.00’da başlayacak EuroCup H Grubu mücadelesinde Panionios ile karşılaşacak olan Beşiktaş İntegral Forex Takımımız’da Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir, internet sitemize açıklamalarda bulundu. Önemli deplasman galibiyetleri aldıklarını belirten deneyimli Baş Antrenörümüz, şunları söyledi;
 
Panionios Gruptaki Önemli Rakiplerimizden
“İki deplasman maçı kazanarak, hem gruptan çıkma hem de grubu lider tamamlama şansımızı yükselttik. Bundan sonra özellikle evimizde maç kaybetmememiz gerekiyor. Panionios gruptaki önemli rakiplerimizden biri. Bu yüzden mutlaka yarınki maçı kazanmamız lazım. Yarın taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Yarın ki maçı ve bir sonraki maçı kazanırsak, grupta devreyi lider bitirmiş olacağız. Bu bizim için 2. devrede büyük bir avantaj olacaktır. Çünkü ikinci devre evimizde daha çok maç yapacağız. Panionios karşısında yarın tüm gücümüzle oynamak ve sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz.”
 
Sezona Daha İyi Başlamak İsterdik
“Çok uzun bir lig oynuyoruz. Lig içerisinde dönem dönem mağlubiyetler olacaktır. Ama gerçekten sezona daha iyi başlayarak, taraftarımızın daha da güvendiği bir ekip haline gelmek isterdik. Çok zor maçlar oynadık ama tabii ki bu, mağlubiyetlerimizin bahanesi olamaz. Fenerbahçe Ülker,  gibi henüz ligde ve Avrupa’da mağlubiyeti olmayan ve geçen senenin şampiyonu olan Galatasaray Liv Hospital gibi takımlarla oynadık. Pınar Karşıyaka maçında 12 sayı gibi bir farkla geriye düşmemize rağmen maçı bırakmayarak mücadele ettik. Maçı kazanma noktasına geldik ama o anlarda sıkıntılar yaşadık. Maçı kazanma adına yaptığı tercihlerde hatalar yapıyoruz. Bunu da zamanla düzelteceğimize inanıyorum. Biraz daha beraber oynadıktan sonra bu takımın üst düzey takımları yenebileceğini herkes görecek.”
 
Biz Beşiktaş’ı Temsil Ediyoruz
“Taraftarımız son 7-8 sezondur çok üst düzey oyuncuları izlemeye alıştılar. Ama bu durum birazda imkan ve bütçe meselesi.  Taraftarımızın haklı olarak takımlarından hemen başarı istiyorlar. Taraftarımızın içinde basketbolu bilen ve bizim zaman içinde ne kadar iyi bir takım olabileceğimizi gören gruplar da var. Bizi destekleyen ve eleştiren herkesi seviyoruz. Biz Beşiktaş’ı temsil ediyoruz, taraftarımız Beşiktaş’ı desteklemeye devam etsin. Bizim yarınki maçta da olduğu gibi her zaman onların desteğine ihtiyacımız var.”