HABERLER

02.11.2013

BASKETBOL

Beşiktaş:56 Fenerbahçe:72

Kadın Basketbol Takımımız, ligin 5. haftasında karşılaştığı Fenerbahçe’ye 72-56 mağlup oldu.

Beşiktaş İntegral Arena’da oynanan karşılaşmaya takımımız; Julie McBride, Nazlı Güler, Begüm Dalgalar, İva Perovanovic ve Petra Kulichova ilk beşiyle başladı.
 
Maça çok etkisiz başlayan ekibimiz, varlık gösteremediği ilk çeyreği 20-7 geride geçti.
 
İkinci periyotta toparlanan ve hücumda etkili oynayan siyah-beyazlılarımız, bu çeyrekte 21 sayı üretti ve soyunma odasına 39-28 mağlup gitti.
 
Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde oyunun kontrolünü rakibine kaptıran takımımız savunma ve hücumda kötü bir oyun ortaya koyunca fark yeniden açıldı ve ekibimiz final çeyreğine 60-37 geride girdi.
 
Son periyotta hücumda etkinliğini yükselten siyah-beyazlılarımız, savunmada istediği direnci sağlayamayınca fark azalmadı ve Kadın Basketbol Takımımız, salondan 72-56 mağlup ayrıldı.
 
Karşılaşmada en skorer oyuncumu 18 sayıyla Julie McBride olurken onu 12 sayıyla Gülşan Akkaya ve 10 sayıyla İva Perovanovic oldu.
 
Yatırımlar Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Yalçın Kaya Yılmaz ve Taraftarlar, Dernekler ile Basketbol ve Kürek Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse karşılaşmayı tribünden takip etti.