HABERLER

01.11.2013

BASKETBOL

Derbiler Zor Olur

Baş Antrenörümüz Mehmet Can Öztürk, derbi mücadelesinin iki takım için de zor geçeceğini söyledi.

Ligin 5.haftasında yarın Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Kadın Basketbol Takımımız’da Baş Antrenörümüz Mehmet Can Öztürk, internet sitemize açıklamalarda bulundu. Sakat oyuncularının olduğunu söyleyen deneyimli antrenörümüz şunları söyledi;
 
Güzel Bir Galibiyet Aldık
“Hafta için evimizde oynadığımız Canik Belediye maçını farklı bir şekilde kazanarak moral bulduk. İyi bir oyun ortaya koyarak güzel bir galibiyet aldık. Fakat artık önümüzde önemli bir derbi mücadelesi var. Fenerbahçe maçına konsantre olmuş durumdayız. Evimizde oynayacağımız bu maçı da kazanmak için elimizden geleni yapacağız.”
 
Zor Maç Olacak
“Fenerbahçe son maçını kaybetti, biz son maçımızı kazandık. Fakat takımların durumları ne olursa olsun derbi mücadeleleri zor geçen maçlara sahne olur. Bunu bilerek sahada akıllı bir oyun oynayarak galip gelmek istiyoruz.”
 
Sakat Oyuncularımız Var
“Tuğba’nın devam eden bir sakatlığı var. Gülşah Akkaya yeni yeni takıma katılıyor. En son Canik Belediye maçında da genç oyuncumuz Gülşah Duman bir sakatlık geçirdi ve tedavisi devam ediyor. Eksikler açıksa bizim moralimizi bozuyor ama diğer oyuncularımın da sahada ellerinden geleni yapacaklarından hiç şüphem yok.”
 
Taraftar Desteği Bizim İçin Önemli
“Beşiktaş taraftarının desteği bizim için her zaman önemli. Onlar bizi salonda desteklediği zaman sahada 1 kişi daha fazla oynuyor gibiyiz. Derbi mücadelelerinde bu desteğin önemi daha da bir artıyor. Tüm taraftarlarımızı yarın oynayacağımız Fenerbahçe maçına Beşiktaş İntegral Arena’ya davet ediyorum.”