HABERLER

26.10.2013

VOLEYBOL

Beşiktaş:3 Antalya Türk Telekom:0

Erkek Voleybol Takımımız, Antalya Türk Telekom’u 3-0 mağlup etti.

Beşiktaş İntegral Arena’da oynanan karşılaşmaya takımımız; Mithat, Rıdvan, Şevket, Tayfun, Rıfat, Vasili ve Mustafa(L) ilk altısıyla başladı.  
 
İlk sete hızlı başlayan takımımız, karşılıklı kazanılan ilk sayıların ardından skor üstünlüğünü eline almayı başardı. Setin sonunda kadar oyun kontrolünü elinde tutan ve etkili bir performans sergiyen siyah-beyazlılarımız, bu bölümü 25-19 önde tamamladı.
 
İkinci set karşılıklı alınan sayılarla başladı. Bir ara geriye düşmesine rağmen takımımız, ilk teknik molaya 8-7 önde girmeyi başardı. Moladan sonra etkili bir oyun ortaya koyan siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molaya 16-12 üstünlükle girdi. Setin son bölümünde kontrolü elinde tutan ekibimiz, bu bölümü 25-21 önde tamamladı.
 
Son bölüme hızlı başlayan takımımız, setin başında 6-2 öne geçti ve ilk teknik molaya 8-2 üstünlükle girdi. Molanın devamında etkili oyununu devam ettiren siyah-beyazlılarımız, ikinci teknik molaya da 16-11 önde girmeyi başardı. Setin son bölümünde etkili oyununu devam ettiren takımımız, seti 25-20 karşılaşmayı da 3-0 kazandı.