HABERLER

Başkanımızdan Açıklama

Başkanımız Fikret Orman, Ali Gültiken'in Habertürk gazetesinde yer alan iddialarını yalanladı:

Bugün Habertürk gazetesinde Ali Gültiken imzasıyla yayımlanan “Organize İşler” başlıklı yorum, bütünüyle hayal mahsulüdür.
Yazının içeriğinde söz konusu edilen “kırmızı raporlar”, “bir takım çıkar ilişkilerine dayanan senaryolar” uydurmanın ötesinde, iftira niteliği taşıdığı gibi, yazıyı kaleme alan yazarın da kalitesini gözler önüne sermektedir.
Sayın Gültiken’in, “kırmızı raporlar yazıldı” şeklinde iddia ettiği dönem incelendiğinde, kendisinin de uzunca bir süre faal olarak bu dönemde hizmet verdiği ve bu dönemin bir parçası olduğu hatırlanacaktır. İftira niteliğindeki senaryolar kaleme alarak üzerinin kapatıldığını iddia ettiği ve kendisinin de bizzat parçası olduğu dönem sürecinde, mevcut hataların düzeltilmesi için ne gibi girişimlerde bulunduğu merak konusudur.
Esas “Beşiktaşlılık duruşunu değil, kişisel duruşunu sergileyenler” talep ettikleri makam ve görevlerin kabul görmemesinin ardından, hayali senaryolar üreterek Beşiktaş üzerinden pirim yapma peşinde olanlardır.
Beşiktaş Başkanı ve Yönetim Kurulu'nu, göreve, Beşiktaş JK eski başkanı değil, Beşiktaş Genel Kurulu’nun oyları getirmiştir. Bunu en iyi bilmesi gereken, son Genel Kurul sürecinde Beşiktaş JK eski başkanı ile birlikte hareket eden grubun bir mensubu olan Ali Gültiken’dir.
Kişisel hesaplar ve beklentiler doğrultusunda, Beşiktaş başkanlık makamını küçük düşürmeye çalışmak ve saygısızca yorumlarda bulunmak, hiç kimsenin haddi değildir.
Beşiktaş JK Başkanı ve Yönetim Kurulu'nun gecesini gündüzüne katıp çalışarak kolladığı ve gözettiği menfaatlerin yalnızca Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün yüksek menfaatleri olduğu camiamız tarafından çok iyi bilinmektedir.
Fikret Orman
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı