HABERLER

04.10.2013

GÜNCEL HABERLER

BJK İcra Kurulu Oluşturuldu

Gönüllülük esasıyla çalışacak olan BJK İcra Kurulu oluşturuldu ve kurulun ilk toplantısı bugün yapıldı.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü çatısı altında faaliyet gösteren tüm iştiraklerinin, iş süreçlerinin kalitesini arttırmak ve iş sonuçlarının performansını geliştirebilmek amacı ile BJK İcra Kurulu kurulmuştur.

Bu bağlamda; kurumsal hedef ve politikalarını tanımlamak ve yönlendirmek, oluşan hedefler ve politikalar doğrultusunda tüm iştirak şirketleri nezdinde yeni ürün, hizmet ve pazarları tespit ederek bütçe prensibi tesisi dahlinde tüm faaliyetleri konsolide etmek kurul faaliyetinin temel prensibi olacaktır.

Gönüllülük esası ile çalışacak bu kurul, BJK Yönetim Kurulu'nun ve Profesyonel kadrolarının yönlendirme ve koordinasyon sorumluluğunu taşıyacaktır.

BJK İcra Kurulu ilk toplantısını bugün Akaretler’deki kulüp binamızda yaptı. BJK İcra Kurulu başkan ve üyeleri şu isimlerden oluşmaktadır:

BJK İCRA KURULU

Ahmet Nur Çebi – BJK İcra Kurulu Başkanı

Ahmet Ürkmezgil – BJK İcra Kurulu Başkan Yardımcısı

Melih Sami Esen – BJK İcra Kurulu Başkan Yardımcısı

Umut Güner – BJK İcra Kurulu Başkan Yardımcısı

Fikret Ercan – BJK İcra Kurulu Üyesi

Batur Şulen – BJK İcra Kurulu Üyesi

Cenk Sümer – BJK İcra Kurulu Üyesi

Tayfun Küçükoğlu – BJK İcra Kurulu Üyesi

Ömer Faruk Kavurmacı – BJK İcra Kurulu Üyesi

Cihat Kumuşoğlu – BJK İcra Kurulu Üyesi

Kayhan Turhan – BJK İcra Kurulu Üyesi

Ahmet Kılıçoğlu – BJK İcra Kurulu Üyesi

Uğur Gökhan Sarı - BJK İcra Kurulu Üyesi

BJK İCRA KURULU'NU TANIYALIM

Ahmet Nur Çebi
BJK İcra Kurulu Başkanı

Beşiktaş Jimnastik Kulübü İkinci Başkanı ve BJK İcra Kurulu Başkanı Ahmet Nur Çebi,1959 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Üniversite mezunu ve sanayici olan Çebi, evli ve 3 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Ahmet Ürkmezgil
BJK İcra Kurulu Başkan Yardımcısı

Sayman, Yönetim Kurulu Üyesi ve BJK İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Ürkmezgil, 1954 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Üniversite mezunu olan Ürkmezgil, matbaacılık alanında faaliyet göstermektedir.

Melih Sami Esen
BJK İcra Kurulu Başkan Yardımcısı

Hukuk İşleri ve Finansmandan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve BJK İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Sami Esen, 1968 yılında Gümüşhane’de dünyaya gelmiştir. Gazi Üniversitesi Ekonomi ve Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi EMBA mezunudur. 1986 yılında üniversite öğrencilik yaşamı ile beraber çalışma hayatına başladı. Büyük inşaat firmalarında üst düzey görevlerdeki başarıları ile tanınmaktadır. Tuna Berfin'in babasıdır.

Umut Güner
BJK İcra Kurulu Başkan Yardımcısı

Yeni Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve BJK İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Güner, 1975 yılında Malatya’da doğmuştur. İşadamı olan Güner’in 1 çocuğu bulunmaktadır.

Fikret Ercan
BJK İcra Kurulu Üyesi

1947 yılında Sivas’ta doğdu. İstanbul’da üniversitede Sosyoloji eğitimi ile birlikte gazeteciliğe başlamış ve eğitiminin sonrasında 45 yıl gazetecilik mesleğini icra etmiştir. Halen 42 yıl geçirdiği Hürriyet Gazetesi’nde Yayın Direktörlüğü görevini sürdürmektedir. BJK Divan Kurulu üyesi olan Ercan, 3 dönem (2001 -2007) BJK Yönetim Kurulu Üyeliği ve As Başkanlık görevlerinde bulunmuştur. Fikret Ercan, evli ve Amerika’da yaşayan oğlundan 2 torunu bulunmaktadır.

Batur Şulen
BJK İcra Kurulu Üyesi

1965 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Ortadoğu Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezun olduktan sonra 12 yıl Koç Grubu’nda çeşitli görevlerde yer aldı. Evyap Holding İç Denetim Direktörü olarak çalışma hayatını sürdüren Şulen, İngilizce ve Fransızca bilmektedir. BJK Kongre Üyesi olan Batur Şulen, evli ve 6 yaşında bir kız evlat sahibidir.

Cenk Sümer
BJK İcra Kurulu Üyesi

1973 yılında İstanbul’da doğdu. Doğu Akdeniz Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi’nde İşletme ve İnsan Kaynakları Yönetimi ve Gelişimi üzerine Yüksek Lisans eğitimi aldı. Işıklar Holding ve Turkcell Grup şirketlerinde İnsan Kaynakları Yöneticiliği görevlerinda bulunan Sümer, halen Profera Danışmalık A.Ş. kurucu ortağı olarak; Kurumsal Yönetişim, İnsan Kaynakları ve Yönetim Danışmanlığı alanlarında 10 yılı aşkın bir süredir faaliyet göstermektedir. İngilizce bilen Sümer, evldir; bir kız ve bir erkek olmak üzere 2 çocuk babasıdır. Cenk Sümer, BJK Kongre Üyesi’dir.

Tayfun Küçükoğlu
BJK İcra Kurulu Üyesi

1961 yılında Ankara’da dünyaya geldi. İTÜ İşletme Fakültesi’nden mezun olan Küçükoğlu kurucularından olduğu (1988) BETEK firmasının halen Yönetim Kurulu Üyesi olarak Genel Müdürlük görevini icra etmektedir. BOSAD ve İZODER Yönetim Kurulu Üyesi olan Küçükoğlu, BJK Kongre Üyesi'dir.

Ömer Faruk Kavurmacı
BJK İcra Kurulu Üyesi

1976 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olan Kavurmacı, 1998 yılından beri Aydınlı Grup ve Aydınlı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Murahhas Üyesi görevlerini yürütmektedir. İngilizce bilen Kavurmacı, Evli ve iki çocuk babasıdır. İSO, İHKİB, BÜYSİAD ve TUSKON Yönetim Kurullarında görev alan Kavurmacı, BJK Kongre Üyesi'dir.

Cihat Kumuşoğlu
BJK İcra Kurulu Üyesi

1956 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 1979 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni bitirdikten sonra “Hesap Uzmanları Kuruluna” giren ve 1984’te ‘Hesap Uzmanı’ ve 1989 yılında ‘Baş Hesap Uzmanı’ olan Kumuşoğlu, halen kurucusu olduğu Arkan & Ergin bünyesinde ‘Yeminli Mali Müşavir’ olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Kayhan Turan
BJK İcra Kurulu Üyesi

1967 yılında Artvin’de doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1988 yılında mezun olan Turan, aynı yıl içinde kendi hukuk bürosunu kurdu ve halen faaliyetlerine devam etmektedir. İngilizce bilen Turan, evli ve biri kız, biri erkek 2 çocuk babasıdır. Kayhan Turan, BJK Kongre Üyesi'dir.

Ahmet Kılıçoğlu
BJK İcra Kurulu Üyesi

1956 yılında Giresun’da dünyaya geldi. Lisans ve Yüksek Lisans eğitimini İngiltere Essex Üniversitesi’nde Ekonomi alanında tamamladı. 1979 yılında T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teşvik ve Uygulama Dairesi’nde iş kariyerine başlayan Kılıçoğlu, önce Devlet Yatırım Bankası’nda daha sonra Türkiye İhracat Kredi Bankası’nın dönüştürülmesinde görev aldı ve Genel Müdürlük dahil çeşitli pozisyonlarda görev aldı. Denizbank Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde de bulunan Kılıçoğlu, özel sektörün önde gelen kuruluşlarında Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürütmektedir. Ulusal ve Uluslararası birçok konferansa konuşmacı olarak katılan Kılıçoğlu’nun yazıları çok sayıda yerli ve yabancı basın organında yer almıştır. Halen Türk Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanvekili görevini yürüten Ahmet Kılıçoğlu, BJK Kongre Üyesi’dir.

Uğur Gökhan Sarı
BJK İcra Kurulu Üyesi

Beşiktaş JK Şirketler Grubu CEO'luğu görevini yürütmekte olan Uğur Gökhan Sarı, 1 Mayıs 1967 tarihinde Zonguldak'ta doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi iktisat bölümünden 1989 yılında mezun olan Sarı, 2000 yılına kadar Sermaye Piyasası Kurulu'nda çalıştı ve baş uzman olarak ayrıldı. 2000 yılı Kasım ayından 2004 yılı Mayıs ayına kadar Beşiktaş Jimnastik Kulübü Genel Koordinatörlüğü, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü ve Beşiktaş JK grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini üstlendi. 2004 yılı Haziran ayı ile 2009 yılı Nisan ayları arasında Beltaş A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2009 yılı Mayıs ayı ile 2011 yılı Ocak ayları arasında Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Uğur Gökhan Sarı, 2011 yılı Şubat ayı ile Ağustos ayları arasında İstanbul Doors Group Holding'te İş Geliştirme Koordinatörü olarak görev aldı. Sarı, 2012 yılı Nisan ayında halen yürütmekte olduğu Beşiktaş JK Şirketler Grubu CEO'su olarak göreve başladı. İngilizce bilen Uğur Gökhan Sarı, evlidir ve Gizem'in babasıdır.