HABERLER

Kulübümüzden Açıklama

Sözcü gazetesinde yayımlanan “Bakandan Beşiktaş Başkanı’na Fırça” başlıklı, gazetecilik etiğini hiçe sayarak kaleme alınan yalan ve iftira içeren yazıya cevabımızdır.

Sözcü gazetesinin bugünkü nüshasında Mehmet Şehirli imzasıyla yayımlanan yazıda iddia edilen olay külliyen yalandır. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nü ve başkanlık makamını küçük düşürme amacıyla uydurulan bir iftiradır.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış'ın Başkanımız Sayın Fikret Orman'la görüştüğü ve “Ben sosyalistim” dediği için teknik direktörümüz Slaven Bilic'in göreve getirilmesine sert tepki gösterdiği şeklindeki saçma sapan bir iddia üzerine kurgulanan yazının, yalan habercilik dışında başka amaçlar da taşıdığını düşünmekteyiz.

Başkanımız Fikret Orman'ın uzun süredir tesadüfen dahi olsa karşılaşmadığı Bakan Sayın Egemen Bağış ile iddia edildiği gibi bir görüşmesi asla olmamıştır.

Mehmet Şehirli adlı gazetecinin, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün üzerinden siyaset yapılmasına asla izin verilmeyeceğini bilmesini isteriz.

Bu haber, bazı medya organlarında hayal kurmanın bile ötesine geçildiğini, artık 'her türlü yalan ve iftira mubahtır' anlayışına geçildiğini göstermektedir.

Söz konusu gazete ve gazeteci hakkında her türlü hukuki girişim başlatılmıştır.

Saygılarımızla

Beşiktaş JK